2777
2789
عنوان

تشخیص جنسیت

432 بازدید | 53 پست

دوستان هر کس تجربه ی ثابت شده در مورد جنسیت جنین داره بیاد بگه لطفا من هفته ۹ هستم به شدت نیاز دارم حدس بزنم نیاین بنویسیم منتظر سونو باش ها اگه واقعا کسی تجربه سنتی ثابت شده داره بیاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاپیک  منو بخون .

به من از علایمم میگفتن صددرصد بچت دختره چون قبل بارداری فقط سردیجات میخوردم . حتی بعد از بارداری علایمم به دختر میخورد. اما پسر شد . 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(

عزیز نصیحت نمیکنما ولی هر چی باشه سالم باشه فقط و صالح

پسرایی دیدم که پدر مادرو گشنه گذاشتن و همچنین دختر ها   ولی اگه یه ذره محبت داشته باشه دختر پسر نداره زیاد خودتو درگیر نکن خدا هر چی صلاح باشه اونو میده گلم 😍🥰

😎😉😉😑😑
علائمتو بنویس کدوم سینه ات ازاون یکی بزرگتره  کدوم قسمت شکمت تیرمیکشه و بقیه علائمت

هر دو سینم کلا بزرگتر شدن و به شدت درد دارن انگار سنگ آویزون ازشون و بیشتر راست تیر می‌کشه ولی نبض رو نمی‌دونم چرا چپ احساس میکنم به شدت خیار علاقه پیدا کردم از مرغ و برنج و پرتقال متنفر شدم ترشی هم دیگه نمیتونم بخورم خرما دوست دارم شیرینی نون پنیر ضربان توی هفته ۷ و یک روز ۱۶۱ بود به شدت خوابم میاد ولی شکمم سنگین نیست به شدت گرم میکنم به طوری که الان جلوی پنجره باز میخابم آبگوشت و کباب دوست دارم صبح خیلی سرحالم از ساعت ۱۲ ظهر تا شب حالت تهوع و سنگینی معده دارم 

والله من چهارده هفته هستم شوهرم از کورنا می‌ترسه نذاشته برم غربالگری اول خانوما نمیدونم غربالگری دوم میزاره یانه چیکار کنم خانوما 

خدایا کمکم کن تا به آرزوهام برسم 
علایم چی بود؟؟؟

خب زیاد میخوابیدم . اشتها نداشتم . حوصله هیچی رو نداشتم . فقط ترش میخوردم . از شیرین بدم میومد .

در حالی که جاریم در بچه اولش که پسر بود فقط شیرین میخورد و خوب کار میکرد و...

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
هر دو سینم کلا بزرگتر شدن و به شدت درد دارن انگار سنگ آویزون ازشون و بیشتر راست تیر می‌کشه ولی نبض ر ...

باتوجه به علائمت وتجربه من از بارداری خودم ومقاله های که درموردجنسیت خوندم احتمالادختره ولی بازم سونوازهمشون دقیق تره

مامانِ کارِن هاکان نیکان❤