2777
2789
عنوان

توجه توجه

1387 بازدید | 9 پست

مهم مهم مهم مهم مهم مهم مهم*** مهم مهم مهم مهم مهم مهم مهم***

توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه... حتماً بخونید

*خبر فوری و بسیار مهم*

*هموطنان گرامی:*

*توجه توجه....*

*طبق اطلاعیه بیمارستاني:

(نوشابه وآب معدنی ) جدیدی وارد بازار شده

به نام ومارک ((لاندا و آکوا لند)

.

...به هیچ وجه  به هیچ وجه استفاده نکنید که ظرف مدت 72 ساعت الی ۱هفته، صد در صد سبب مرگ می شود.*

*لطفا اطلاع رسانی کنید*

خواهشاً کپی کنید  همه در جریان باشند.

"رفع خطر احتمالی واجب است.*

لطفا اطلاع رسانی کنید

به نظر میرسد این نوشابه سمی توسط گروهی* *غیرمجاز و در کرج وبصورت غیربهداشتی توزیع میشود*

*,,فقط* *زود,بفرستید,,توهرگروهی هستید,,هرکه برايتان مهم است، این مطلب مهم را برايش بفرست. تاکنون استفاده ازاین نوشابه واب معدنی، جان ۲کودک و۵ فرد بزرگسال را در شهرهای تهران.کرج.قزوین.همدان گرفته است...

به نقل ازوالدین کودکي که در رستورانی بین راهی و برای رفع تشنگی کودک خوداقدام به خریداب معدنی (لاندا و آکوا لند) کرده اند، بعدازنوشیدن اب،  این کودک.بلافاصله دچارحالت تهوع شده وبه کما میرود....و‌ دربیمارستان فوت ميكند.

خواهشمندم که این مطلب رادرتمامی گروه ها.بستگان ودوستان نشردهند...تاعزیز دیگری ازدست نرود

.سرهنگ مرتضی موسویان.

#ارسال ازاقای دکتربریمانی متخصص داخلی@

دختر گل مامان خوش اومدی به زندگیم😘😘😍😍

منبع سایت خبریت کو من میگم پپسی و کوکاکولا هم هست دلیل نیست باید منبع سایت رسمی داشته باشی

حرفت رو رو بزن ولی تند نزن اصلا تند بزن ولی اروم بزن  نهایت حرفتو ناشناس بزن https://t.me/Harfmanrobot?start=64398172 

وایی خدایا ما رو اگر کرونا نکشه خودمون به خودمون رحم نمیکنیم پول در آوردن به چه قیمتی پدر من سوپر مارکت داره باید بهشون بگم نیاورده باشن مغازه یه وقت

حرف و سخن نشخوار آدمیزاده دهن آدم زنده به علامت حیات دائم باید بجنبه یا با خوردن یا با حرف مفت👍👍👍👍👍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اخیرا در فضای مجازی خبری مبنی بر اطلاعیه بیمارستان الزهرای تهران با مضمون به تازگی  نوشابه و آب معدنی جدیدی  به نام (لاندا و آکوا لند ) (landa. Aqualand) وارد بازار شده است که ظرف مدت 72 ساعت الی یک هفته بعد از مصرف به مرگ فرد می انجامد و تاکنون مصرف این نوشیدنی ها جان 2 کودک و 2 بزرگسال را گرفته است، منتشر شده است.

مهران ولایی معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی ایران  در گفت و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با تکذیب مطلب فوق، اظهار کرد:  در وهله نخست باید گفت که اصلا بیمارستانی تحت عنوان الزهرا در تهران وجود ندارد و تنها 2 بیمارستان  حضرت فاطمه الزهرا (س) رباط کریم و بیمارستان فاطمه زهرا (س) تهران در حوزه این دانشگاه فعال هستند. 

وی گفت: برای بررسی این موضوع از بیمارستان فاطمه الزهرا(س) رباط کریم استعلام گرفتیم که ریاست بیمارستان نیز وجود موارد بستری و مرگ ناشی از مصرف آب معدنی و نوشابه را تکذیب کرده است، از سوی دیگر اخبار شبکه های مجازی بی اعتبار هستند و هدف این شبکه ها جز عوام فریبی چیز دیگری نیست. 

ولایی با تاکید بر اینکه اصلا برندهایی به نام های لاندا و اکولاندا وارد ایران نشده و کارخانه های آنها  در حوزه معاونت غذا و داروی علوم پزشکی ایران نیستند، مطرح کرد : تاکنون هیچ موردی در این خصوص گزارش نشده از سوی دیگر از ابتدای سال تاکنون تنها چند گزارش تخلف به دانشگاه رسیده که همگی بلافاصله توسط بازرسین غذا و دارو بررسی و متخلفین به مراجع قضایی معرفی شده و برخوردهای لازم انجام شده است. 

منبع سایت خبریت کو من میگم پپسی و کوکاکولا هم هست دلیل نیست باید منبع سایت رسمی داشته باشی

من فقط خواستم اطلاع رسانی کنم چرا جبهه میگیرید حالا من اصلا نمیدونستم تکذیب شده

من فقط خواستم اطلاع رسانی کنم چرا جبهه میگیرید حالا من اصلا نمیدونستم تکذیب شده

یکم از نوشته های واتس اپ توی نت سرچ کن گناه دارن سازندهش  رقبا خراب میکنن 

موفق باشید

حرفت رو رو بزن ولی تند نزن اصلا تند بزن ولی اروم بزن  نهایت حرفتو ناشناس بزن https://t.me/Harfmanrobot?start=64398172 
یکم از نوشته های واتس اپ توی نت سرچ کن گناه دارن سازندهش  رقبا خراب میکنن  موفق باشید

بله حق با شماست اگه میشه گزارش بزنید تاپیکم تعطیل بشه ممنون