2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لطفا انقد بی فرهنگ نباشین

گناه اونایی ک الان اولین ساله ک کنکور میدن چیه ک شما میاین میریزین بهم همه چیو 

تو که شغلتو داری بذار یکی ک سال اولشه یچیز بشه انقد حریص نباشین

یه صلوات برا خوب شدن حال دلم میفرسین😢

می تونی تو سه چهار ماه بخونی واسه دارو ؟

اون اولا که با نی نی سایت آشنا شدم تو گوگل هر بار میزدم مثلا کرم دور چشم نی نی سایت یه صفحه که میاوورد می خوندم کن عههه این چرا اول و آخرش معلوم نیس نمی دونستم اون عددا واسه صفحه س از هر تاپیک یه صفحه می خوندم میومدم بیرون 🤣🤣🤣
۲۰.شماچی؟ معلم چی هستی؟

از الان ؟ میشه تو سه چهار ماه ؟

اون اولا که با نی نی سایت آشنا شدم تو گوگل هر بار میزدم مثلا کرم دور چشم نی نی سایت یه صفحه که میاوورد می خوندم کن عههه این چرا اول و آخرش معلوم نیس نمی دونستم اون عددا واسه صفحه س از هر تاپیک یه صفحه می خوندم میومدم بیرون 🤣🤣🤣
یعنی بجا ک بشینم ارشد بخونم،، برا دارو بخونم؟

بنظرم اره اونطور کنید..پدر مادر من معلم هستن .هم اعصایتون میره و هم با حقوق چندغازیش نمیشه کاریش کرد

تاپیک بامداد خماروزن فعلی۶۰/۸۵💚.وزن هدف۵۵💚قدم۱۶۵💚گروه سبز💚
لطفا انقد بی فرهنگ نباشین گناه اونایی ک الان اولین ساله ک کنکور میدن چیه ک شما میاین میریزین بهم هم ...

عزیزم چ ربطی داره ' هرکسی باتوجه ب تلاش و پشتکارش به چیزی ک میخواد میرسه(ب استثنا سهمیه ک ناعادلانس). دلیل نمیشه ک کسی ازعلایقش بگذره بخاطر دلیلی ک شماگفتید.