2777
2789
از اول شیر خشک دادین؟ آغوز شیر رو به بچه بدم یا نه؟

من اغوز دادم

ولي بعد زايمان خيلي حس بدي داشتم افسرده شده بودم

شيرمم كم بود

الان كلا شير خشك ميدم

ب حرف كسي اهميت نده مهم راحتي خوده

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید برم متخصص اطفال بگم یه شیر خشک خوب معرفی کنه

من سوال كردم گفت اپتاميل 

خداروشكر ب پسرم ساخت

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن
آهان من واقعا بدنم ضعیفه همیشه معده درد دارم 

با یه دکتر خوب مشورت کن ...تو نینی سایت خیلی افراطی از سزارین و شیر خشک حمایت میشه....حتی اگه شیر مادرهم ناکافی باشه در کنارش شیر خشک تجویز میشه...نه شیر خشک به تنهایی ...انشا الله به سلامتی فارغ بشی 

گاه دلسوز است و گاهی سخت میسوزاندم           عشق گاهی مادرست و گاه هم نامادری                                    💕💕💕 
از اول شیر خشک دادی؟

اره عزیزم 

فقط دو بار روزای اول شیر خودمو دوشیدم دادم

دیگه همش شیرخشک 

اول با نان شروع کردم یبوست داد بعد ببلاک دادم خوب شد بعد سه چهار ماه دوباره گذاشتم رو نان دیگه یبوست نداد و وزن گیری هم شکر خدا خوب بود

رزیدنت پرتلاش جراحی زنان و زایمان👌🏻💪🏻💪🏻💪🏻😎
با یه دکتر خوب مشورت کن ...تو نینی سایت خیلی افراطی از سزارین و شیر خشک حمایت میشه....حتی اگه شیر ما ...

ببین من طبیعی زایمان کردم. هزار بار پشیمونم . حس میکنم ماهیچه هام سفت نیست دیگه . دفعه دوم حتما سز

دو ماه اول شیر خودمو دادم پدرم دراومد کمردرد گرفتم .کافی نبود. شیرخشک دادم دیگه سینمو نگرفت . کاش از اول شیرخشکیش میکردم

همیشه سلامتی مادر مهمتره. برای مادر خوب بودن باید افسرده نباشی و نگران. اگه از اول شیر خشکیش کرده بودم درد بخیه هام به خاطر نشستن کمتر بود . کمرم درد نمیکرد برای اینکه سینمو بگیره و تهشم نگرفت.

البته به نوزاد هم ربط داره چجور باشه. بچه من کولیکی و غر غرو بود و هست

ببین من طبیعی زایمان کردم. هزار بار پشیمونم . حس میکنم ماهیچه هام سفت نیست دیگه . دفعه دوم حتما سز ...

زایمان یه سری عوارض داره چه طبیعی چه سزارین ...فقط بدی ما اینه که بعد بچه اصلا به خودمون نمی رسیم.. .من با ورزش و شیر دهی از ۹۰ کیلو رسیدم به ۶۷  ، منم پشتم درد میکرد دکتر که آقا بود یادم داد که بچمو خوابیده شیر بدم که راحت باشه برام و بچه رفلکس نگیره.....مادر شوهر من سزارین.. الان تو ۴۵ سالگی مجبوره رحمش در بیاره ...افتادگی مثانه هم داره ....

گاه دلسوز است و گاهی سخت میسوزاندم           عشق گاهی مادرست و گاه هم نامادری                                    💕💕💕 
زایمان یه سری عوارض داره چه طبیعی چه سزارین ...فقط بدی ما اینه که بعد بچه اصلا به خودمون نمی رسیم.. ...

کل خانواده ما از ۲۵ سال پیش سز شدن آخ نگفتن. 

شیردهی مادر و خاله من رو چاقتر کرده.

درسته خودمم شکم ندارم و حتی خط بارداری هم روش نیفتاده اما اورژانسی طبیعی شد بچه ام و با اپیدورال و بدون دردتو بهترین بیمارستان خصوصی.

راضی نیستم اصلا.

شیر رو هم خودش نخورد گفتن از رفلاکسه شدیده .ناراحت هم نیستم. خیلیا گفتن بی مهری.  حرفای مامانبزرگم هنوز تو گوشمه اما برام مهم نیس. مهم اینه تونستم داروی جوش هامو بخورم چون شیر نمیدادم و رژیم بگیرم و به خودم برسم و باهاش بازی کنم. مجبور نیستم زود برم جایی و برگردم به خاطر شیرش و ...

بچه با بچه فرق داره. هیچ مادری بی مهر  و بد نیست