2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هنوز اعلام نکردن منم کنکور دارم امیدوار بودم قبل زایمانم باشه ولی با این وضع با دخملم باهم میریم سرجلسه

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
منم شروع نکردم میخواستم اگر میوفته تیر به بعد شروع کنم

نمیدونم رشتت چیه و پایت تا چه حده ولی اگه شروع نکردی به نظرم دیره واسه شرو

من خودم اکثر درسارو تموم کرده بودم.ولی وقفه افتاد عقب افتادم

نی 
روان شناسی.میخوام فقط کتابای مدرسان بخونم

آهان.موفق باشی عزیزم

من‌منابع اصلی رشته خودم رو خوندم.رشتمم حقوقه و حجم کتابا زیاد

یه سوال من که لیسانس حقوق دارم اگه بخوام ارشد روانشناسی بخونم خیلی سخته برام؟چون این رشته رو دوس دارم

نی 
آهان.موفق باشی عزیزم من‌منابع اصلی رشته خودم رو خوندم.رشتمم حقوقه و حجم کتابا زیاد یه سوال من که ل ...

اگر بخوای ارشد روان‌شناسی بخونی باید یک‌سال رو وقت بذاری چون لیسانست فرق داره‌ ببین یه کتاب هست ب اسم هیلگارد اول اون رو‌ شروع‌کن‌ بخون‌‌ هر چیزی که‌ قراره‌تو روان شناسی بخونی تو‌هیلکارد یه فصل دربارش هست یعنی اینکه‌دستت میاد روان‌شناسی چی هست و‌چه سر فصل هایی داره بعد‌دیگه‌منابع رو بخون‌و‌کتابای مدرسان

اگر بخوای ارشد روان‌شناسی بخونی باید یک‌سال رو وقت بذاری چون لیسانست فرق داره‌ ببین یه کتاب هست ب اس ...

ممنون عزیزم بابت راهنمایی

فعلا هدفم گرفتن ارشد حقوقه ولی در آینده حتما میخونم روانشناسی.هم به رشتم مرتبطه

هم من دوسش دارم واقعا

نی 
ممنون عزیزم بابت راهنمایی فعلا هدفم گرفتن ارشد حقوقه ولی در آینده حتما میخونم روانشناسی.هم به رشتم ...

انشالله عریرم موفق باشی برای‌منم دعا کن به شدت دلم‌میخواد ادامه‌بدم‌بچم‌ کوچیکه‌‌ نمیذاره‌ بخونم

انشالله عریرم موفق باشی برای‌منم دعا کن به شدت دلم‌میخواد ادامه‌بدم‌بچم‌ کوچیکه‌‌ نمیذاره‌ بخونم

ممنون گلم

آره درک میکنم شرایطت به مراتب سختتره از منه که مجردم و بیکار

ولی من خودم باور دارم آدم تو شرایط سخت بیشتر قدر لحظه هاشو میدونه و بهترین استفاده رو میبره

امیدوارم ناامید نشی و با قدرت درستو بخونی حتما دخترتم در آینده یه مامانه باسواد که دنبال هدفش رفته میخواد و بهت افتخار میکنه❤🌷

نی