2777
2789
عنوان

کیا با جن و روح در ارتباطن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 9788 بازدید | 436 پست
گنا داره بابا کمکش کنید پیش ی دعا نویسی جن گیری چیزی بره

تا دلت بخواد بردن 

یه کارایی باهاش کردن که... مثلا یه نمونش بنده خدا رو بردن زیر دوش آب با کاسه چهل تاس هی اب میریختن دعا میخوندن😐

بعد دوستمم یهو قاطی کرده گفت برید گمشید بابا دیوانه ها 😂 شما از جن بدترید

مرسی که لایک نمیکنی دوستم❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها از همزاد و موکل و اجنتون چیزی نگید پرو میشن کارای بدتر میکنن  از اونا به شما نصحیت  ...

چرا میگی از اونا ب شما نصیحت 

چرا نمیگی از من ب شما نصیحت

موکلی چیزی هستی؟

نکنه جنی😑😂

چرا میگی از اونا ب شما نصیحت  چرا نمیگی از من ب شما نصیحت موکلی چیزی هستی؟ نکنه جنی😑😂

وظیفه انسانیمو گفتم 

امام زمان عزیز زودتر ظهور کن ،🌹🌹🌹                              راستی قد من ۱۸۴ سانته ،😐                                             
ولی من باور کردم حرف دوستتونو🌹

اخه میدونی عزیزم 

مرض نداره که دروغ بگه حتما یه مشکلی داره دیگه... دلم خیلی براش میسوزه دست خودش نیست اصلا یهو می بینی قر و قاطی حرف میزنه میخنده بلند

اخه میدونی عزیزم  مرض نداره که دروغ بگه حتما یه مشکلی داره دیگه... دلم خیلی براش میسوزه دست خو ...

بهترین راه کم توجهیه

امام زمان عزیز زودتر ظهور کن ،🌹🌹🌹                              راستی قد من ۱۸۴ سانته ،😐                                             
ولی دمت گرم تاپیکت پر هیجان واسترسه 😮😂😂

خودم دیگ کرک و پری واسم نمونده ولی باز نمیدونم چ مرگمه دنبال این چیزام

میدونم امشبم دیگ خاب ندارم ولی باز مرض دارم😂😂😂

بهترین راه کم توجهیه

چی بگم والا..همشم بین حرفاش تاکید میکنه که میدونم باور ندارید 

مامان بزرگش باهام حرف میزد میگفت بچه بوده میومدن روستا همش سر ظهر میرفت قبرستون بازی میکرد تک و تنها...شاید بی وقتی براش افتاده

خودم دیگ کرک و پری واسم نمونده ولی باز نمیدونم چ مرگمه دنبال این چیزام میدونم امشبم دیگ خاب ندارم و ...

خیلی باحالی😂😂😂وای منم همینطور ولی از هیجان خوندنش هم خوشم میاد هم میترسم😮😆

صبر،اوج احترام به حکمت خداست 🌱
اخه میدونی عزیزم  مرض نداره که دروغ بگه حتما یه مشکلی داره دیگه... دلم خیلی براش میسوزه دست خو ...

اره هست همچین چیزی.پیش یه ادم مطمین ببرید درمانش کنه گناه داره واقعااا

نمیدونم چرا ما تیریها ادما انقدر سخت به دلمون میشینن..اما ما به دل همه میشینیم!!!زاده ی اولین ماه گرمترین فصل سال که باشی خاص و اس بودن همیشه تو وجودته😎♥️ 🙃( کاربر قدیمی ام.نبودم تازه اومدم)🙃🙃
چی بگم والا..همشم بین حرفاش تاکید میکنه که میدونم باور ندارید  مامان بزرگش باهام حرف میزد میگف ...

انشالله حالش خوب بشه

فقط خدا 

فقط خدا 

فقط خدا 

میتونه به انسان پناه بده 

کافیه ازش بخوایم 

شوهر همسایمون تویه مزرعه کشاورزی میکرد چند سال اونجا مشغول بود بعد دیگه کمتر سر به زن و بچه ش میزد یا اصلا کلا قیدشون زده بود زنش میگفت پیش دعت نویس رفته گفته که با جنا سرو کار داره وبا اونا زندگی میکنه بعد شوهرشو از اونجا به هر طریقی بود اوردش شهر بعد شوهرش افسردگی گرفت روانی شده بود یه رو تو حموم سر خودشو برید 

وای بیچاره😐😂

من عاشق ترس و هیجانم😐 میرم یوتیوب یه چیزایی سرچ میکنم نگاه میکنم یکم بترسم😐😓 خارشک دارم😐

آیت الله بهجت:گشتیم و گشتیم ذکری بالاتر از صلوات پیدا نکردیم.