2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره دیگه آزمایش خون همچیز رو نشون میده منم مثل شما بودم دوماه پریود نشدم بدون دردی البته من نامنظمم 

فک کردم باردارم آز خون دادم منفی بود سونو انجام دادم یه کیست داشتم دوتا امپول دکتر داد زدم بعد پری شدم 

اره دیگه آزمایش خون همچیز رو نشون میده منم مثل شما بودم دوماه پریود نشدم بدون دردی البته من نامنظمم& ...

من ماه قبل سونو دادم مشکلی نبود اما نمیدونم چرا پریودم اینقدر افتضااااحه. خیلی نگرانم نکنه باردار باشم. 4روز بعد موعودم منفی شد دوباره فردا میرم از خون بدم... 

من ماه قبل سونو دادم مشکلی نبود اما نمیدونم چرا پریودم اینقدر افتضااااحه. خیلی نگرانم نکنه باردار با ...

اره اگر خیلی شک داری آز بده من ک اینجوری شدم امپول زدم تا پریودم اومد هیچ وقت اینجوری نشده بودم

خسته شدم بخدا... اخه تو عقد هم هستم. دعا کن فقط باردار نباشم وسواس فکری گرفتم همش نگرانم از خون اشتب ...

آز خون بعیده اشتباه کنه نترس اگرم باشی هیچ اشکالی نداره نامحرم ک نبودین شایدم از بس استرس گرفتی پریودت اینجوری شده اگر دیدی باز منفیه یه زعفرونی چیزی درست کن بخور 

خیلی نگرانم خیلی زیاد. اخه پریود هم نمیشم! چ مرگم شده! 

دخترعمو منم اونروز دو هفته پریود نشد تست زد آزم داد منفی بود 

بعد چند روز پریود شد

بعضی وقتا عقب جلو میشه تاریخش

داری میای قدمت رو چشامون قلب مامان و بابا😍😘میشه برای سلامتی قندعسلم صلوات بفرستید😊دوستون دارممممم....
نگران نباش بابا من اتفاقا تو اون ماه ها ک نمیشدم کلی استرس داشتم در حدی بود ک استرسم شده بود یه بغض ...

حال منم عین تو. شاید بدتر افسرده شدم دیگ. 

نمیدونم چ کنم. 

پس بنظر تو احتمال بارداری م کمه؟ آخه اقدام هم نداشتم دیگ. جلوگیری طبیعی بود... 

حال منم عین تو. شاید بدتر افسرده شدم دیگ.  نمیدونم چ کنم.  پس بنظر تو احتمال بارداری م ک ...

حتما همینطوره من ک تا دیدم آزم منفی شد سریع رفتم دکتر تازه آزم یادم رفته بود ببرم کلامی گفتم و سونو رو نشون دادم کیست دید امپول نوشت واسم