2777
2789
عنوان

پریود نشدن

101 بازدید | 8 پست

من الان یه ماهه که پریود نشدم وقتی ۶ روز عقب افتاد رفتم دکتر آمپول پروژسترون داد زدم ولی پریود نشدم، آزمایش بتا دادم ۲ و منفی بود، ۳ بار تا الانم بی بی چک استفاده کردم منفی بوده، ۳ ماهه پیش سابقه سقط داشتم و قبلا هم باردار بودم الانم در دوران شیردهی هستم 

امروز به دکتر گفتم دوباره گفت دو تا پروژسترون بزن ، واسه اینکه پریود بشم اگه ۳ تا با هم بزنم چیزی میشه؟

کسی تجربه مصرف این آمپولو داشته؟

من تجربه شا ندارم ولی این ماه منم ۵روز عقب انداختم ولی ۴تا تست زدم منفی بوده نمیدونم چیکار کنم هیچ علائمی هم ندارم نه پریودی نه بارداری....فقط سینه هام حساس شده میترسمم برم دکتر اصلا بخوامم برم شوهرم نمیذاره از خونه دربیام و همچنان منتظرم.

بالاخره مامان میشم مگه نه خداجونم؟☺

وای این امپول پروژسترون خیلی ادمو عصبی میکنه ☹ به من نمیسازه 

یه دم نوش رازیانه و بومادرون دم کن

هر مرحله ای از زندگيت نياز به توئى متفاوت داره . اگه مدتيه تو يك مرحله گير كردى شايد وقتشه كه تغييراتى در خودت ايجاد كنی 😉

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تجربه شا ندارم ولی این ماه منم ۵روز عقب انداختم ولی ۴تا تست زدم منفی بوده نمیدونم چیکار کنم هیچ ع ...

دگتر به من گفت واسه این استرس های کرونا و این چیزا طبیعیه چند روزی عقب بیقته ، حتی تا یکی دو هفته هم اشکال نداره

وای این امپول پروژسترون خیلی ادمو عصبی میکنه ☹ به من نمیسازه  یه دم نوش رازیانه و بومادرون دم ...

آره خداییا قبول دارم دستت درد نکنه گفتی

ولی من هر بار استفاده کردم اثر نکرده!!!