2777
2789
عنوان

آموزش تصویری کباب تابه ای😋

2703 بازدید | 12 پست

کباب# کباب_تابه_ای#  

رسپی پایین تصاویر(:

گوشت چرخ کرده ۳۵۰ گرم
پیاز یک عدد تقریبا بزرگ
نمک ، فلفل ، زردچوبه ، دارچین
یک ق غ روغن مایع
طرز تهیه :
پیاز رو رنده ی ریز میکنیم و آبش رو حسابی میکشیم،خیلی زیاد،دقت کنین که آبش خوب کشیده بشه،به گوشت اضافه میکنیم و ادویه هارو میزنیم ،۵ دقیقه با دست ورز بدین ، بعد داخل یه ظرف در بسته یک ساعت توی یخچال بزارین و بعد داخل یه تابه(بدون روغن) پهنش کنین و با قاشق خط بندازین وسطاش و بزارین رو گاز ، که شروع میکنه با آب انداختن که اجازه بدین هر ۲طرفش بپزه و آبش خشک بشه،آبش که خشک شد روغن رو اضافه کنین و دو طرفش رو دوباره سرخ کنین،با این کار یک کباب تابه ای درست و درمون دارین😊👍

همه تاپیک هام درباره آشپزیه😍😋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه ناهار داشتیم..اگه یه مقدار آبلیمو پاپریکا و پودر سیر و پودر پیازم بزنی محشر میشه..من با کته در ست میکنه.شوهرم میگه کته کباب و عاشقشه

رو نمایان کردمو یک شهر دستش را بریده...😎😎😎
بله گلم

میدونید تو یک کیلو گوشت چقدر چربی بریزم بعد چرخ کنم خودم از گوشت با چربی بدم میاد ولی شوهرم میگه بریز🤭 نصف گوساله نصف گوسفند و چربی دنبه چقدرش رو نمیدونم میگه بدون دنبه خشک میشخ

میدونید تو یک کیلو گوشت چقدر چربی بریزم بعد چرخ کنم خودم از گوشت با چربی بدم میاد ولی شوهرم میگه بری ...

گوشت گوسفند خودش چربه اصلا نیازی به ریختن دنبه نداره  خود رستوران ها هم از همین گوشت گوسفند استفادخ میکنن و به اندازه کافی چرب هست

همه تاپیک هام درباره آشپزیه😍😋
گوشت گوسفند خودش چربه اصلا نیازی به ریختن دنبه نداره   خود رستوران ها هم از همین گوشت گوسفند ا ...

اره ولی شوهرم میگه دنبه هم بریز خانوادش هم این کارو میکنند همینه همشون چربی دارن 😖😖😖