2821
2789
عنوان

حذف تاپیک؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 47 پست
وای اره به من تا دلت بخاد دارو دادن..هی هر سری واسم ازمایش مینویسن ...دیگه جوری شده مسئول ازمایشگاه ...

منم  یگه دارم معروف میشم😂فک کنم 45 کیلو شدم

ای کاش برا روده ی منم دارو بده شاید ساخت بهم،فقط برا معده م میده،البته معدم خدارو شکر عالییی شده وضعش نه درددی نه چیزی

ببخشیدا فضول نیستم ولی میشه بپرسم به خاطر بیماری افسرده این یا خیانت و جریان های دیگه؟البته ببخشید م ...

خواهش میکنم عزیزم راحت باش😂اره به خاطر خیانت گلم...قبلش این علائمو خیلی خفیف داشتم طوری که با چایی نبات مامانم خوب خوب میشدم..ولی بعد این قضیه روز به روز بدتر شدم 😥😥هنوزم دارم بهش فکر میکنم یعنی بیست وچهار ساعت حرفای پسره تو ذهنمه واین باعث میشه حالم افتضاح بشه😣

صبر،اوج احترام به حکمت خداست 🌱

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

منم  یگه دارم معروف میشم😂فک کنم 45 کیلو شدم ای کاش برا روده ی منم دارو بده شاید ساخت بهم،فقط ...

یه چیزی میگم مسخرم نکنی ها 🙈🙈🙈من شدم ۳۵کیلو🙁🙁🙁یعنی چهل بودم داشتم کم کم خوب میشدم تا اینکه این پسره اومد تو زندگیمو وهمه چیو بهم ریخت 😥😥

خواهش میکنم عزیزم راحت باش😂اره به خاطر خیانت گلم...قبلش این علائمو خیلی خفیف داشتم طوری که با چایی ...

بیخیال بابا،پسر کلا دردسره،من بعد ازدواجم اینطور شدم باا،قبلش یه باد گلوی اضافه هم نداشتم😁شوهر هلیکوباکتر داشته پیگیری نکرده،من از کجا میدونستم خودشم نمیدونست،آورد داد به من،من فقط 2 ماه بعد عقد روز خوش دیدم،شاید باورت نشه چقد سختی کشیدم، فقط درمورد این مشکل خواب میبینم،الان پشیمونه ولی برا من پشیمونیش مهم نیست😑

بیخیال بابا،پسر کلا دردسره،من بعد ازدواجم اینطور شدم باا،قبلش یه باد گلوی اضافه هم نداشتم😁شوهر هلیک ...

اره عزیزم میدونم اخه من دوست نبودم باهاش سنتی بود کاملا🙁🙁ایشالا مشکلت حل شه به زودی😗فقط استرس نداشته باش بدترش میکنه

یه چیزی میگم مسخرم نکنی ها 🙈🙈🙈من شدم ۳۵کیلو🙁🙁🙁یعنی چهل بودم داشتم کم کم خوب میشدم تا اینکه این ...

از به بعد پسر رو بنداز کنار،گور باباشششش،اگه لیاقت داشت که خیانت نمیکرد

اره عزیزم میدونم اخه من دوست نبودم باهاش سنتی بود کاملا🙁🙁ایشالا مشکلت حل شه به زودی😗فقط استرس ندا ...

مرسی عزیزم،تو هم بیخیال اون یارو شو،من به یه نتیجه ای رسیدم که شما احتمالا ورم ندارین سندروم روده ی تحریک پذیر دارین

مرسی عزیزم،تو هم بیخیال اون یارو شو،من به یه نتیجه ای رسیدم که شما احتمالا ورم ندارین سندروم روده ی ...

نمیدونم عزیزم شاید همینی باشه که شما میگی..ولی خدا کنه هم من هم شما خیلی زود درمان بشیم..واقعا بیماریه مزخرفیه 

دکتر گفته ورم روده؟

عزیزم دکترم چیز مشخصی نگفته ولی احتمالا همین بیماریه...از بس دارو خوردم وازمایش دادم خسته شدم دیگه پیگیری نکردم ولی پشیمون شدم اومدم دوباره برم پیشش که کرونا اومد😥

عزیزم دکترم چیز مشخصی نگفته ولی احتمالا همین بیماریه...از بس دارو خوردم وازمایش دادم خسته شدم دیگه پ ...

به من که گفته التهاب روده،  همون کولیت،ان شاءالله بعد کرونا میرین،ببخشید وقتت رو گرفتم ولی یکم خالی شدم😘

به من که گفته التهاب روده،  همون کولیت،ان شاءالله بعد کرونا میرین،ببخشید وقتت رو گرفتم ولی یکم ...

خواهش میکنم عزیزم 😍شما ببخش من خیلی پرحرفی کردم 😅😅اروم شدم باهات حرف زدم😗