بچه ها من یه چند وقتی سایت نبودم قبلنا یه تاپیک بود میتونستیم روزی یه دونه تاپیک بذاریم نی نی یار حذف کنه ولی الان تعطیل شده😞😞پس چجوری تاپیکامون حذف کنیم ؟؟راهنمایی پلیز
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
من نفخم فقط شباس،بیشتر یبوست اذیتم میکنه،روزی یه بار دفع دارم و ببخشید ولی باید زور بزنم تا بتونم دف ...
تو خوبی تازه😅😅اره حق داری منم خیلی خیلی اذیتم..میدونی تو قرنطینه بدتر شده چون تحرکمم خیلی کمه استرسم زیادع😣من جوری شدم حاضرم هر جای ایران دکتر گوارش خوب باشه برم تا بلکه راحت شم😥عزیزم امیدوارم بهتر باشی ...من میخاستم یه تاپیک بزنم راجب همین شاید کسی تجربه داشته باشه کمک کنه ولی این روزا خیلی خلوته هیشکی نیست تو سایت🙁🙁حالا هر وقت تاپیک زدم اگه دوست داشته باشی و راضی باشی تگت کنم بیای نظرارو بخونی😗
انگاری آب تو لوله حرکت میکنه😐 من تصمیم گرفت روحیمو تغییر بدم و باهاش کنار بیام
آب تو لوله😂😂😂اره عزیزم خود استرس بیماری رو بدتر میکنه ..ولی حتما یه راه درمانی هست که بهتر بشه وعلائمش به حداقل برسه ..دیگه تا بعد کرونا باید صبر کنیم ودوباره دارو ودکتر😥
باز خوبه به شما دارو میدن به من اونم نمیدن😐فقط یه میبورین اونم فک کنم برا یبوست
وای اره به من تا دلت بخاد دارو دادن..هی هر سری واسم ازمایش مینویسن ...دیگه جوری شده مسئول ازمایشگاه میشناستم هی بهم میگه تو که اینقد ضعیفی واسه چی اینقد ازمایش خون میدی😅😅