2821
2789
عنوان

حذف تاپیک؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 47 پست
[QUOTE=130506427]وای اره منم خیلی خیلی بدتر شدم ..ولی شنیدم اگه تحرکت کم باشه بدتر میشه..عزیزم از دا ...

عزیزم من ۲۳ سالمه..منم اوایلش علائمم خیلی خفیف بود...از وقتی افسردگی گرفتم همه چی ده برابر شد😥

صبر،اوج احترام به حکمت خداست 🌱
عزیزم من ۲۳ سالمه..منم اوایلش علائمم خیلی خفیف بود...از وقتی افسردگی گرفتم همه چی ده برابر شد😥

من نفخم فقط شباس،بیشتر یبوست اذیتم میکنه،روزی یه بار دفع دارم و ببخشید ولی باید زور بزنم تا بتونم دفع کنم،

خیلی میخوام روحیه م رو بهتر کنم و نمیدونم چطوری

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من نفخم فقط شباس،بیشتر یبوست اذیتم میکنه،روزی یه بار دفع دارم و ببخشید ولی باید زور بزنم تا بتونم دف ...

تو خوبی تازه😅😅اره حق داری منم خیلی خیلی اذیتم..میدونی تو قرنطینه بدتر شده چون تحرکمم خیلی کمه استرسم زیادع😣من جوری شدم حاضرم هر جای ایران دکتر گوارش خوب باشه برم تا بلکه راحت شم😥عزیزم امیدوارم بهتر باشی ...من میخاستم یه تاپیک بزنم راجب همین شاید کسی تجربه داشته باشه کمک کنه ولی این روزا خیلی خلوته هیشکی نیست تو سایت🙁🙁حالا هر وقت تاپیک زدم اگه دوست داشته باشی و راضی باشی تگت کنم بیای نظرارو بخونی😗

تو خوبی تازه😅😅اره حق داری منم خیلی خیلی اذیتم..میدونی تو قرنطینه بدتر شده چون تحرکمم خیلی کمه استر ...

ببخشید میشه بپریم از کی روده تون متورم شده،و آیا صدا هم میده؟

من از مهر ماه و روده صدا میده

ببخشید میشه بپریم از کی روده تون متورم شده،و آیا صدا هم میده؟ من از مهر ماه و روده صدا میده

عزیزم من الان یک ساله اینجوریم ..اره سروصداش کلافم کرده 😣😣

انگاری آب تو لوله حرکت میکنه😐 من تصمیم گرفت روحیمو تغییر بدم و باهاش کنار بیام

آب تو لوله😂😂😂اره عزیزم خود استرس بیماری رو بدتر میکنه ..ولی حتما یه راه درمانی هست که بهتر بشه وعلائمش به حداقل برسه ..دیگه تا بعد کرونا باید صبر کنیم ودوباره دارو ودکتر😥

آب تو لوله😂😂😂اره عزیزم خود استرس بیماری رو بدتر میکنه ..ولی حتما یه راه درمانی هست که بهتر بشه وع ...

من با یه دکتر طب سنتی در ارتباطم ازش پرسیدم چیکار کنم؟همین که جواب داد بهت میگم چه گفت،

آخه منم معده ام هم درگیر بود،ورم داشت بخاطر باکتری.

باز سما فقط روده ت هست.

آب تو لوله😂😂😂اره عزیزم خود استرس بیماری رو بدتر میکنه ..ولی حتما یه راه درمانی هست که بهتر بشه وع ...

باز خوبه به شما دارو میدن به من اونم نمیدن😐فقط یه میبورین اونم فک کنم برا یبوست

من با یه دکتر طب سنتی در ارتباطم ازش پرسیدم چیکار کنم؟همین که جواب داد بهت میگم چه گفت، آخه منم معد ...

ممنونم مهربون😍😍عزیزم من از بیشترین چیزی که رنج میبرم افسردگیم هست 😣😣یعنی داغونم کرده😥

باز خوبه به شما دارو میدن به من اونم نمیدن😐فقط یه میبورین اونم فک کنم برا یبوست

وای اره به من تا دلت بخاد دارو دادن..هی هر سری واسم ازمایش مینویسن ...دیگه جوری شده مسئول ازمایشگاه میشناستم هی بهم میگه تو که اینقد ضعیفی واسه چی اینقد ازمایش خون میدی😅😅

خواهش میکنم😊تو دیگه چرا افسرده ای؟تو که بینی عملی هست خوشگل خانم😁

😂😂اره عزیزم همش با خودم میگفتم بینیمو عمل کنم دیگه اعتماد به نفسم میره بالا ولی خوب خیانت دیدمو وبعدم افسردگی و...😥

😂😂اره عزیزم همش با خودم میگفتم بینیمو عمل کنم دیگه اعتماد به نفسم میره بالا ولی خوب خیانت دیدمو وب ...

ببخشیدا فضول نیستم ولی میشه بپرسم به خاطر بیماری افسرده این یا خیانت و جریان های دیگه؟البته ببخشید میپرسم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز