2821
2789
عنوان

عروسی😞

| مشاهده متن کامل بحث + 569 بازدید | 65 پست
ببين بنداز عقب الان هيچ كس نمياد... الان برو خونت بعد ٣ ماه ديگه عروسيتو بگير 

ما ترک هستیم میگم میخام الان برم خونم بعد یه جشنی بگیرم شرایط خوب شد همه فامیل میگن اول ک زنی ک یبار قبلا شوهرکرده رو اینجور بی سرصدا میبرن خونش دوم بری خونت بعد جشن خیلی مسخرس😞بعد میگن درسته تابستون شاید بیماری کم بشه اما باز هم هست تا واکسنش کشف نشه ما مهمونی هم بگیری نمیایم چیکار کنم 😭😭😭

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگه عروسی بگیری حق الناسه همه ممکنه از یه نفر الوده شن و خیلیا هم که عاقل و با اطلاع باشن اصلا نمیان.‌طرف مغز خر نخورده جون خودشو واسه یه عروسی خطر بندازه. در ضمن تالارها و باغ ها اکثرا تعطیلن

روانشناسی کودک

رسم ما اینطوری که اگه چند سال نامزد باشن و مقدمات عروسی هم حاضر اگه کسی فوت کنه بزرگتها میرن بعد چهلم از صاحب عزا اجازه میگیرن و عروسی برگزار میشه

به زمانبدی خدا اعتماد کن٬ اون هر چیزی رو به قشنگ ترین حالت ممکن بهت میده.                ولی در زمان خودش...

من عروسي نداشتم، تك دختر هم هستم  اصلا هم ناراحت نيستم و غصه نميخورم البته اخلاق ها با هم متفاوته ، ولي به اين فكر كن از بلاتكليفي در مياي تازه من فقط پنج ماه عقد موندم ، دو سال و نيم خيلي زياده به نظرم ، به نظر من كه يه جشن ارزشش رو نداره طولاني تر بشه 

مِي بخور، منبر بسوزان ، مردم آزاري مكن 🌹
برو خونه ی خودت اوضاع که بهتر شد یه عروسی بگیر مگه این فامیل کی هست که به خاطرش یه سال عقب بندازین؟

داماد خالم میشه و داماد دایی شوهرمم میشه😞ماترک هستیم خیلی مسخره میدونن برم خونم بدون جصن بعد جشن بگیرم😞

فقط صبر 

غمباد گرفتم همشم جلو خودمو میگیرم گریه نکنم مامان بابام ناراحت بشن باخودم میگم بقیه هیچ اما تک فرزندم خانوادم دلشون عروسی میخاست دیگه بچه ای ندارن عروسیشو ببینن😭😭😭

عروسی خواهر شوهرم بود پنجشنبه تالار کنسل کرد آونم هم لباس عروس پوشید آتلیه و باغ هم رفت بعد هم اومد خونه پدرش خداحافظی کرد و رفت سر خونه زندگیش ماشین عروسم گل زده بودن به نظرم عالی بود

ما ترک هستیم میگم میخام الان برم خونم بعد یه جشنی بگیرم شرایط خوب شد همه فامیل میگن اول ک زنی ک یبار ...

لباس عروس و اینا و آرایشگاه برو فقط برو آتلیه..که عکس یادگاری داشنه باشی و برو سر خونه زندگیت... بعد هم که کرونا رفت یه مسافرت حسابی برو.. که میگی دیگه عروسی مسخرست ها... مسافرت حسابی برو بعدش

دل خوشی ها کم نیست دیده ها نا بیناست😎
داماد خالم میشه و داماد دایی شوهرمم میشه😞ماترک هستیم خیلی مسخره میدونن برم خونم بدون جصن بعد جشن بگ ...

نمیشه با رعایت نکات بهداشتی یه جشن مختصر تو خونه بگیرید؟

با تعداد کم مثلا ۲۰ یا۳۰ نفر

لایک نکنید لطفا❤