2777
2789
عنوان

تورو خدا بگین حرف کی رو باور کنم

712 بازدید | 69 پست

خواهش میکنم همشو با دقت بخونید نیاز دارم به راهنماییتون  ماجرا اینطوری شروع شد که یه روز شوهر من مادر و خواهر دوستشو تو راه سوار ماشین کرده برسونه مادرش تو راه پیاده شده رفته بیمارستان خواهرش از پشت ماشین پیاده شده اومده نشسته صندلی جلویی شوهرم اومد بهم گف که بردم رسوندمشون اون زنه مطلقه اس شوهرش بچشونو که معلوله اونو برده بهزیستی گذاشته اینم طلاق داده شوهرم گف خیلی گریه کرد بخاطر بچه اش بعد یه مدت پسر خاله ی من اومده به مامانم گفته دامادت رو با یه زن دیدم سه بار یه بارش تو ماشین لبهای اون زن رو میبوسید یه بار خرید میکردن یه بار هم با ماشین رد میشدن دیدم همون جا که میگه از لبهاش بوسید  همون منطقه ای هستش که شوهرم اون زن رو برده رسونده به خونشون من به شوهرم گفتم قسم خورد به قرآن و امامزاده رفتیم به ضریح قسم خورد نون های تو سفره رو تکه تکه کرد به جون بچه هام قسم خورد که تهمته منم به پسر خاله ام پیام دادم گفتم بار آخرت باشه تهمت میزنی دیدم زنگ زد بهم گف شوهرت عیاشه اونی که تو فکر میکنی نیست زن داره شناسنامه ی دیگه ای داره مادر و خواهرت رفتن از دادگاه در آوردن سند دارن پرینت دارن شماره ها ی اون زن رو درآوردن دعا کن یه بچه پیش اون زنه اونم بچه ی شوهر تو نباشه من رفتم خونه ی مامانم دست گذاشتن رو قرآن گفتن دروغ میگه ما هیچی نداریم فقط یه بار رفتیم تو اون منطقه راجب اون زن پرسیدیم گفتن زنه خرابیه هر روز با یه ماشین میره میاد ولی بیشتر یه پرشیا ی سفید میبره میاره که مرده ته ریش هم داره این نشانی ها باشوهرم هم خوانی داره من دیروز رفتم همون آدم که این حرفا رو گفته بود به مامانم اینا پیش اون گف اون زن قبلا طلاق گرفته بود الان صیغه شده من عکس شوهرمو نشونش دادم قسم خورد گف این مرد نیست من تا حالا اینو تو این منطقه ندیدم 

خب پس تموم شد و رفت دیگه شوهرت نیست

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا من واقعا هنگ کردم یعنی کی راست میگه کی دروغ میگه کدوم رو باور کنم بخدا دیشب کلا نخوابیدم بچه ها شوهرم خیلی پولداره میترسم میگم نکنه پول زیاد هارش کنه بره کارای دیگه ای بکنه نکنه راست میگن از طرفی هم اصلا باور نمیکنم شوهرم همچین آدمی نیست مامانم نمیزاره به شوهرم بگم پسر خاله مه که این حرفا رو میگه من میخواستم به شوهرم بگم که بهش بگه اگه دیدی ثابت کن مامانم نمیزاره 😭😭😭

چ دلیل داره پسر خالت دروغ بگه نمیگم ادامه بده ولی یکم تمرکز رو ب شوهرت بیشتر من بگو دیگه حق نداری کسی رو سوار کنی 

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 

به جای اینکه بشینی یه گوشه از همه طرف توپ سمتت پرتاب کنن ..خودت پاشو اقدام کن دنبالش راه بیفت ..با اسنپ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

الان هیچی نگو.‌.ولی اگه شوهرت پولداره بار خودت رو ببند..شروع کن‌طلا خریدن و پول گرفتن ازش.طلاهات هم کم‌کم از خونه ببر جای امن بزار . جمع کردن.تو این مدت هم حسابی زیر نظر بگیرش.. مدرک جمع کن

حالا من واقعا هنگ کردم یعنی کی راست میگه کی دروغ میگه کدوم رو باور کنم بخدا دیشب کلا نخوابیدم بچه ها ...

بنظرم یه بار تعقیبش کن یا ادرس خونه دختره رو داری اونجا بعضی موقع ها کشیک بده یا ب پسرخالت بگو با مدرک ثابت کنه ولی نزار شوهرت بفهمه ک پسرخالت بهت گفته اینو

Are you lost baby girl?
2790
2778
2791
2779
2792