2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده

397 بازدید | 27 پست

دیشب خواب بد دیدم یعنی از این خوابایی که ادم حس نمیکنه خوابه انگار واقعا داره تجربش میکنه 

عروسیم بود منم خوشحال بودم کلی عکس گرفتم داشتم میرفتم تالار که بریم عروس کشون بهم خبر دادن خالم و زنعموم فوت کردن....

خالم یه دختر ده ساله داره همش پیش دخترش بودم به این فکر میکردم ایندش چی میشه کجا میره چه اتفاقی براش بیوفته اینقدر حالم بده بود تو خواب که الان قفسه سینم درد میکنه😭کرووووووونا کم بود اینم اضاف شد.

تعبیر به خیر و خوبی کنید و صدقه بدید ... خوابتون خیلی هم خوب بوده   

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای منم دمه صبحی یه خواب وحشتناک دیدم 

خواب دیدم رفتم بیرون خرید بعد زلزله اومده تازه یادم افتاده دخترم و نیاوردم با خودم 

بعد عین دیوونه ها بدو بدو میرفتم دنبالش کوچه امون و پیدا نمی‌کردم 

یهو از خواب پریدم 

وحشتناک بود هنوز حالم بده 

من هر وقت خواب بد میبینم حتما صدقه میدم

خواب مرگ هم عمر طولانیه 

خیره انشاءالله تو فکرش نرو 🌸🌹❤

الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی  ❤🌸🌹🌺      میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘

الان که هر کی بمیره میگن بخاطر کروناست پس ریشه ترست و این خوابهاهمون کروناهه ...از هم‌جدا نکنشون

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

عروسی اصلا معنی خوبی نداره توی خواب

اما خواب ببینی کسی فوت کرده خوبه برای اون طرف عمرش از نو شده انگاری.

برای تعبیر عروسی هم صدقه بنداز ب نیت سلامتی امام زمان و دفع بلا 

توروخدا منو لایک نکنید،ممنون،رَبِّ   لا   تَذَرْنی   فَرْداً    وَ    أَنْت   خَیْرُ الْوارِثین