2777
2789
عنوان

خیلی دلم شکست

287 بازدید | 12 پست

همکار شوهرم خیلییی مرد ساده ای هست خیلیییی برگشته به شوهرم گفته حیف زود ازدواج کردم وگرنه الان می تونستم ازدواج بهتری بکنم میگه چون خیلیی ساده ای هسته همکارا خانم یکم هواش دارن این فکر کرده خبریه حالا شوهرم میگه زنش خیلی بالاتر از خودشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا همه ی مرده یه همچین حسی در درونشون هست حالا بعضیا ساده ن و بروز میدن بعضیا با خودشون این فکرو میکنن

ای خدا بالاسری سیل زیر پا کن                                زینه خوب و میره لیش ز هم سوا کن🤷‍♀️

تو چرا دلت شکسته.؟🤔😕

از تک تک دوستای نی نی سایتی عزیزم میخوام که برای منم دعا کنید تا خدا حاجت منم بده🙏 (این تنها آرزوی منه)خداجونم برام معجزه کن خسته شدم از این وضعیت خدایا منو تو آغوش پر مهرت بگیر) ۱۸آبان ۱۴۰۲

ربطش ب توچیه ک دلت شکسته

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    

ما به اینجور آدما تو محل کارمون میگفتیم اوسکول نه ساده

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀