2777
2789
عنوان

خواب بهشت!!!!

2275 بازدید | 11 پست

پسر خالم بخاطر ایست قلبی فوت شد همسرش بقدری بی قراری و ناراحتی میکنه که تو این چند روز موهای سرش کلی سفید شده

من خوابشو دیدم روی یِ صندلی چوبی تو یِ باغ پر از گل نشسته بود کنار باغ یِ جاده بود که ماشینا تند تند رد میشدن ولی صدایی نداشتن ازش پرسیدم چرا ماشینا با این سرعت رد میشن ولی صدایی ندارن !!!؟؟؟ گفت آخه تو بهشت تنها صدایی که میشنوی صدای آواز پرنده هاست

کیا مثِ من خواب بهشت رو دیدن میشه تعریف کنین

نمیدونم واقعا خوابم راست بوده ؟؟؟ چرا بِ خواب زنش نرفت که انقد بی تابی نکنه من خوابمو واسش تعریف کردم ولی توجه نکرد حالش خیلی بدِ

همش فکر میکنم اگه با مرگ بعضیا وارد بهشت میشن چرا حتما باید بمیری و از خانواده و عزیزات جدا بشی که وارد بهشت شی آخه چِ ارزشی داره وقتی کنار عزیزات نباشی اصلا این فلسفه مرگ با عقل من جور درنمیاد بهشتی که بعد از مرگ صحتش اثبات میشه تا وقتی زنده ای هیچ جوره نمیشه حسش کنی......

مامانم کجایی ؟ حالت خوبه ؟ جسمت زیر اون همه خاک خوابیده بمیرم من برات مامان روحت کجاست ؟ مامان روح اصلاً وجود داره ؟ چرا ازت هیچ خبری نیست ؟ مامان یادته همش میگفتی به فکر آخرتمون باشیم من همش میگفتم ای بابا از کجا معلوم وجود داشته باشه ؟ تو میگفتی اصل کار اون دنیاست حالا که فرشته ها تو رو به زور از ما گرفتن حالا کجایی ؟ چرا هیچ نام و نشانی ازت نیست ؟ مامان اندازه تمام جهان دلم برات تنگه 💔❤️‍🩹

به نظرت آدم خوبی بود رفت بهشت؟

گُفت چادُرَت را بِپوش تا ایمانِ مَردی نَلَرزَد...ایمانی کِه بِه گیسویی لَرزَد بِه چِه اَرزَد!! و تن ات شد وطنمN❤ یا حسین🖤خدایا ایول خیلی مردی*هذا من فضل ربی*:یعنی : چقد حس میکنم حواست بهم هست چقد حس میکنم بزرگی چقد بهت اعتماد دارم چقد رو کارات شک ندارم چقد حس میکنم دوستم داری چقد خوبی دمت گرم نگران فردا نیستم نگران اینده نیستم چون وقتی بهت اعتماد کردم واقعا حس میکنم تو دستای تو ام ببخش اگه بنده هات بهت اعتماد ندارن و نمیفهمن چقد تو بزرگی خودم ی تنه عاشقتم و تا ته تهش قول میدم ذره ای ازت ناامید نشم انقد که تو وجودم حک شدی ناامیدی واسم معنا نداره میدونی چیه؟ انگار تو دنیا پارتی دارم ی پارتی که باهاش میتونم به همه خواسته هام برسم احساس میکنم هرچی که میخوامو فقط کافیه بخوام هرچی که میخوام بهش برسمو کافیه از ته دل ازت بخوام بنظرم کسی که با تو باشه میتونه به بهترینا تو جهان برسه...میدونی خیلی خوبی خیلی من بهترین پارتی رو دارم تو این دنیا...خدایا مواظب عشقم باش  @دخی_بهمنی هرروز منتظرتم تا برگردی مطمعنم منو فراموش نمیکنی و دوباره برمیگردی.نگار برگرد عشقم بدون تو داغونم👉این امضارو همیشه یادگاری میزارم بمونه تا یادم باشه روز برگشت نگارم یعنی ۱۳ فرودین ۱۴۰۰ بهترین روز زندگیم بود..خدایا شکرت♡

خب معلومه چون این دنیا فانیه 

معمولا تو خواب کسایی که براشون خیلی گریه میکنن نمیرن 

داداش منم زمانی که فوت شد مامانم خیلی بیقراری میکرد چند نفر خوابشو دیدن که همچین جایی بود که شما گفتین ازشون خواسته بود به مامانم بگن انقد بی قراری نکنه

هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانه‌ی انگشت‌هایش، گره دلتنگی موهای بلند زن‌را باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی❤👩‍❤️‍👨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرت آدم خوبی بود رفت بهشت؟

آره با مردم خوب بود خوش رفتار بود از این حذب الهی و اینا ... نبود ولی انسانیت داشت همه ازش راضی بودن

مامانم کجایی ؟ حالت خوبه ؟ جسمت زیر اون همه خاک خوابیده بمیرم من برات مامان روحت کجاست ؟ مامان روح اصلاً وجود داره ؟ چرا ازت هیچ خبری نیست ؟ مامان یادته همش میگفتی به فکر آخرتمون باشیم من همش میگفتم ای بابا از کجا معلوم وجود داشته باشه ؟ تو میگفتی اصل کار اون دنیاست حالا که فرشته ها تو رو به زور از ما گرفتن حالا کجایی ؟ چرا هیچ نام و نشانی ازت نیست ؟ مامان اندازه تمام جهان دلم برات تنگه 💔❤️‍🩹

خب معلومه چون این دنیا فانیه  معمولا تو خواب کسایی که براشون خیلی گریه میکنن نمیرن  دادا ...

آخه چرا بِ خواب اونا نباید برن چرا نعوذ بالله خدا همش دوس داره پنهان کاری کنه خب واضح بیاد تو خواب اون شخصی که بیقرارشه بگه حالش خوبه من که بنده خدام دلم نمیاد خدا چجوری دلش میاد این همه بی قراری رو ببینه

اسی جان برو تاپیک رویایه صادقه من 

صفحه دوم این تاپیکی که گفتم یه لینکی هست برای سال ۹۴ استارترشم فکر کنم بانوی احساسه ...تجربیات دیگران از خواب امواتشونه 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

یا الله 

وَ اعْلَمُوا أَنَّما أَمْوالُکمْ وَ أَوْلادُکمْ فِتْنَةٌ وَ أَنَّ اللَّهَ عِنْدَهُ أَجْرٌ عَظِیمٌ [1]

و بدانید که اموال و فرزندانتان آزمایشی(برای شما) هستند و البتّه نزد خداوند(برای کسانی که از عهدۀآزمایش برآیند)، پاداشی بزرگ است

علاقۀ افراطی به مال و فرزند، انسان را به خیانت می کشد. لا تَخُونُوا...وَ اعْلَمُوا...و حتّی گاهی موجب دست برداشتن از اصول انسانی و دینی (امانت و ادای امانت) می شود

پس تمامی آنچه در این دنیا دارید وسیله آزمایش هست،، 

خانم های :>>عقده ای، عصبی،پر حرف، غیبتی، از خود راضی، غرغرو، قضاوت کننده ها، بی اعتقاد ها ، ترس از مریضی(الخصوص کرونا) و توکل و امید نداشتن به خدا، جا نماز آبکش ها، بادمجون دور قاب چین ها،احساساتی بیش از حد، عاشق های جوگیر، و اونایی که فقط حرف خودشون درسته، و اونایی که ارزشی  برای خانواده و آقایون قائل نیستند، و شوهر شون فقط برای پول  و خوش گذرونی دوست دارن، اونایی که تحمل سختی ندارن و دوست دارن همیشه راحت و خوشحال باشند و ناسزا به زمین- آسمون -خدا و... میگن، اونایی که خیلی خودشیرین هستند برای نی نی یار ها،کسانی که همه رو به یک چشم می بینند، اونایی که میگن چرا ما فقیر هستیم و بقیه پولدار_چرا پولدار نیستیم، کسانی که شکر گزاری نمی کنندریپلای و لایک نکنند، مدیون میشی، اگر هم بخوای جواب امضاء منو بدی، من راضی نیستم و بازم مدیونی(مگر این که  برای جواب دادن اجازه بگیری) ، استثنا کسانی که میشناسم و بقیه که جز این دسته نیستند
آره با مردم خوب بود خوش رفتار بود از این حذب الهی و اینا ... نبود ولی انسانیت داشت همه ازش راضی بودن

دقیقا اصلش همینه که آدم انسان باشه و کسی ازش ناراحت نشه وگرنه بقیش کشکه

گُفت چادُرَت را بِپوش تا ایمانِ مَردی نَلَرزَد...ایمانی کِه بِه گیسویی لَرزَد بِه چِه اَرزَد!! و تن ات شد وطنمN❤ یا حسین🖤خدایا ایول خیلی مردی*هذا من فضل ربی*:یعنی : چقد حس میکنم حواست بهم هست چقد حس میکنم بزرگی چقد بهت اعتماد دارم چقد رو کارات شک ندارم چقد حس میکنم دوستم داری چقد خوبی دمت گرم نگران فردا نیستم نگران اینده نیستم چون وقتی بهت اعتماد کردم واقعا حس میکنم تو دستای تو ام ببخش اگه بنده هات بهت اعتماد ندارن و نمیفهمن چقد تو بزرگی خودم ی تنه عاشقتم و تا ته تهش قول میدم ذره ای ازت ناامید نشم انقد که تو وجودم حک شدی ناامیدی واسم معنا نداره میدونی چیه؟ انگار تو دنیا پارتی دارم ی پارتی که باهاش میتونم به همه خواسته هام برسم احساس میکنم هرچی که میخوامو فقط کافیه بخوام هرچی که میخوام بهش برسمو کافیه از ته دل ازت بخوام بنظرم کسی که با تو باشه میتونه به بهترینا تو جهان برسه...میدونی خیلی خوبی خیلی من بهترین پارتی رو دارم تو این دنیا...خدایا مواظب عشقم باش  @دخی_بهمنی هرروز منتظرتم تا برگردی مطمعنم منو فراموش نمیکنی و دوباره برمیگردی.نگار برگرد عشقم بدون تو داغونم👉این امضارو همیشه یادگاری میزارم بمونه تا یادم باشه روز برگشت نگارم یعنی ۱۳ فرودین ۱۴۰۰ بهترین روز زندگیم بود..خدایا شکرت♡
آخه چرا بِ خواب اونا نباید برن چرا نعوذ بالله خدا همش دوس داره پنهان کاری کنه خب واضح بیاد تو خواب ا ...

عزیزم مرگ عزیزان هم یه جور امتحان خداست اگه قرار باشه که آدم به همه چی اعتراض کنه پس چطوری مطیع خداست ادما فقط رو زبون میگن خدایا راضیم به رضایت ولی اینجور وقتا همش از خدا گله و شکایت دارن 

هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانه‌ی انگشت‌هایش، گره دلتنگی موهای بلند زن‌را باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی❤👩‍❤️‍👨
عزیزم مرگ عزیزان هم یه جور امتحان خداست اگه قرار باشه که آدم به همه چی اعتراض کنه پس چطوری مطیع خداس ...

خب حق دارن ار مرگ عزیزاشون به درگاه خدا گله کنن مثِ این می مونه برای کودکی یِ عروسک قشنگ بخریم و بش هدیه بدیم وقتی دختربچه به عروسک دل می بنده و باش احساس آرامش و شادی میکنه یهو اون آدم عروسک رو از دختر بچه پس بگیره خب اون چِ خالی میشه ؟؟؟ اصلا اگه قرار بود بگیرم چرا هدیه دادیم ؟؟؟

حتی من گاهی وقتا تو دانشگاه موقعی که سخت مشغول درس خوندن بودم یهو بِ این فکر میکردم وقتی قراره بریم این همه تلاش برای چیه ؟؟؟ قبول کن فلسفه مرگ بخشش و رحم خداوند رو زیر سوال میبره

آخه چرا بِ خواب اونا نباید برن چرا نعوذ بالله خدا همش دوس داره پنهان کاری کنه خب واضح بیاد تو خواب ا ...

چون اونها دوست دارن بازمانده های خودشونو شاد ببینن وقتی میرن سمت عزیزانشون و اونها زیادی گریه و بیقراری میکنن اذیت میشن برا همین نمیتونن باهاشون ارتباط بگیرن 

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه