2821
2789
خیلی کنار اومدم با همه چیش ک ب من میگ من از تو سرترم.از 15 سالگی دوست شدم.هیچیم از نوجونیم نفهمیدم چ ...

بخدا حیف شدی رفت ولکن بابا از زندگیت لذت ببر چیه این همه توضیح دادی والا ادم حوصله پدر مادرشم نداره اگه به حرف و تجربه ابجیت که منم گوش میدی تمومش کن از فردا زندگیتو کن چیزی که زیاده پسره ریدم دهنشون 

خدایا شکرت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا حیف شدی رفت ولکن بابا از زندگیت لذت ببر چیه این همه توضیح دادی والا ادم حوصله پدر مادرشم نداره ...

من حتی ب پدرمادرمم توضیح نمیدادم...اره درسته .اصن نمیتونسم عین بقیه همسن سالام باشم...تا دوستام میخاسن برن بیرون ناراحت میشدن ک باهاشون هیچوقت نمیرم اگ میرفتمم پشیمونشون میکردم

وا ینی چی خب. حتما تو‌پنج سال حداقل یبار ازین مشکلات پیش اومده دیگه دوباره حلش کن عزیزم

اره خیلییی زیاد پیش اومده حلشم کردیم 

ولی ایندفعه فک میکنم اگ برگردم غرورم بیشتر له میشه چون یسری حرفا زده شد ک اگ برگردمم درست بشو نیست

اره مطمعنه ک من هیچوقت نمیرم ولی وقتی ی بار ب سرم بزنه اینکار میکنم ک کردم...پشیمونم نیسم از کارم ول ...

ببین ارزشش داره یا نه . الکی وقتت پای یه آدم هدر ندی

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

من حتی ب پدرمادرمم توضیح نمیدادم...اره درسته .اصن نمیتونسم عین بقیه همسن سالام باشم...تا دوستام میخا ...

پس فرصت خوبیه تموم کن بره گوره باباش خاطره چیه بابا جاش یه جوجه کوچولو از این زردا بگیر به اون بیشتر وابسطه میشی 😂😂

خدایا شکرت 
ببین ارزشش داره یا نه . الکی وقتت پای یه آدم هدر ندی

ارزشش ک داشت پنج سال موندم پاش 

ولی خب این موندنا باعث شد ب خودش مغرور شه و فک کنه از من بالاتره .بااینک اون هنوز سربازه ولی من دارم لیسانسم میگیرم

پس فرصت خوبیه تموم کن بره گوره باباش خاطره چیه بابا جاش یه جوجه کوچولو از این زردا بگیر به اون بیشتر ...

میرفتم بیرونم میترسیدم بفهمه خخخخ در این حد من احمق بودم

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 13 ساعت پیش
2791
2779
2792