2821
2789
هووووف خیلی بده  پنج سال کم عمری نیس با ی نفر بودن ک ی شبه خراب شد...

چی شد کا کات کردید؟

مسافر: مادر وینستون داری؟                                        گیلانه: پسر جان تو دکه ست خودت بردار.                      مسافر: ارزون نشده؟                                                   گیلانه: چی ارزون شده جز جون آدمیزاد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میاد نگران نباش بی محلش کن مثل سگ خودش میاد فقط یکی دوبار جوابشو نده بتوپ بهش 

قبلنا یچی میشد تقصیر اون بود ولی بازم خوب بودم باهاش الان دیگ هار شده بود تصمیمم گرفتم بااینکه خیلی دوسش دارم و خیلی برنامه ها واس زندگیمون داشتیم ولی نمیتونسم دیگ کنار بیام

خب میخام زندگیم کنم ولی سخته...

سخت نیس که یه حیف نون از زندگیت رفته بیرون الان باید برقصی

سلام . من حدیثم . دختزی پر از اعتماد به نفس  و تلاش . دختری با شیطنت های زیاد . دختر جذاب اما خاکی . خوشحال میشم با خانما دوست شم
چی شد کا کات کردید؟

سر ی موضوع الکی 

شایدم من الکی شلوغش کردم .قبلنا قرار نبود باهم ازدواج کنیم و میگفتیم نیم درصد امکانش هست .امروز نمیدونم چیشد ک گف تو واس همون نیم درصدم سر و دست میشکستی.خیلی بهم برخورد حتما فک کرد من اویزونشم .متنفرم از منت گزاشتن.گفتم ایندفعه پا میزارم رو دلم

سر ی موضوع الکی  شایدم من الکی شلوغش کردم .قبلنا قرار نبود باهم ازدواج کنیم و میگفتیم نیم درصد ...

کار درستی کردی طرفش نرو

اگه اومد توام دوسش داری با کلییی منت و تعهد قبولش کن

مسافر: مادر وینستون داری؟                                        گیلانه: پسر جان تو دکه ست خودت بردار.                      مسافر: ارزون نشده؟                                                   گیلانه: چی ارزون شده جز جون آدمیزاد...
سر ی موضوع الکی  شایدم من الکی شلوغش کردم .قبلنا قرار نبود باهم ازدواج کنیم و میگفتیم نیم درصد ...

عزیزم ۵ ساله باهاش به خاطر همین با خودش گفته به پام میمونه . اگه میخواست و واقعا دوست داست توی این ۵ سال تلاشش میکرد تا حداقل نامزد کنید

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

قبلنا یچی میشد تقصیر اون بود ولی بازم خوب بودم باهاش الان دیگ هار شده بود تصمیمم گرفتم بااینکه خیلی ...

کنار نیا هرچی کنار بیای توقعش میره بالا ازت,دس نیافتنی شو ,عزیزم چرا خودتو پنج سال درگیر یه رابطه میکنی ,بخدا خیلی اتقاقای بهتر برات می افته از مجردی و زیبایت لذت ببر به خودت برس اهنگ گوش کن اخه پسر گوه خر چین خودتو پنج سال علاف میکنی خیلی منتتو ببرن بشین یه کیس بهتر م,قعیت و خانواده و شغل و تحصیل و اینده دار کنارت پیدا کن دیگم وقت ازدواجته میخوای پنج سال دیگم رو مخت با چکمه را بره هی بره و بیاد ول کن توروخدا 

خدایا شکرت 
کار درستی کردی طرفش نرو اگه اومد توام دوسش داری با کلییی منت و تعهد قبولش کن

میدونم ادم رفتن نیست یجورایی بازم منت کشید ولی نمیدونم چی درسته چی غلط

تصمیمم این بود چن وقت گوشیم خاموش کنم ازم بیخبر باشه

کنار نیا هرچی کنار بیای توقعش میره بالا ازت,دس نیافتنی شو ,عزیزم چرا خودتو پنج سال درگیر یه رابطه می ...

خیلی کنار اومدم با همه چیش ک ب من میگ من از تو سرترم.از 15 سالگی دوست شدم.هیچیم از نوجونیم نفهمیدم چون همش باید توضیح میدادم کجا میرم با کی میرم یا الان ک 2 سالمه اجازه نمیداد با دوستام برم بیرون بااینک ی شهر دیگ دانشجوام

کنار نیا هرچی کنار بیای توقعش میره بالا ازت,دس نیافتنی شو ,عزیزم چرا خودتو پنج سال درگیر یه رابطه می ...

بحث ازدواج میشد میگف ده سال دیگ ک شرایطم خوب شه فلان شه خسته شدم دیگ

عزیزم ۵ ساله باهاش به خاطر همین با خودش گفته به پام میمونه . اگه میخواست و واقعا دوست داست توی این ۵ ...

اره مطمعنه ک من هیچوقت نمیرم ولی وقتی ی بار ب سرم بزنه اینکار میکنم ک کردم...پشیمونم نیسم از کارم ولی خب پنج سال و خاطراتش...ادم عذاب میده طول میکشه تا فراموش شن

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز