2777
2789
عنوان

زردی نوزاد

156 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها کسی ادرس دکتر واسه حجامت گوش نوزاد سراغ داره ؟ اون دکتری ک خودم میشناختم بخاطر کرونا مطب نیست در ضمن تو تهران باشه ممنون میشم جواب بدید

خدایا خودت مراقب بچه هام باش❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نکن خواهر من مخصوصا الان با این بیماری ببرش از خون بده اگر زردیش بالا نیس دستگاه بیار خونه اکر نه ببر بیمارستان چند وعده شیرخشک بده دفع میشه این‌چ کار خطریع اخه

هر لحظه ای که به چیزی که مردم فکر می کنن اهمیت بدی، همون قدر از خودت دور میشی…

تو این‌اوضاع اصلااااا صلاح نیس نوزاد رو ببری مطب🤦🏻‍♀️

تیکر رسیدن به وزن ایده آلم .وزن اولیه ۸۰😑_ وزن فعلی ۵۶ _ هدف اول ۶۵ ✌ _ هدف دوم ۵۶✌ با قد ۱۶۸✌✌خدایا ممنونم ک کمکم کردی و ب وزن ایده آلم رسیدم.الهی شکر
نکن خواهر من مخصوصا الان با این بیماری ببرش از خون بده اگر زردیش بالا نیس دستگاه بیار خونه اکر نه بب ...

عزیزم من تجربه اولم نیست فقط ادرس دکتر خواستم مطمئنا خودم حواسم هست از هم دادم من ازینکار نتیجه گرفتم هم خودم هم اطرافیانم 

اول ازهمه ببرش یه زردی چک کن اگر بالابود با مشورت پزشک دستگاه ببر خونه ...مرتب شیرخودت وشیرخشک بهش بده هرچه نوزاد شیربخوره ادرار مدفوع کنه زردی دفع میشه بچه روبا عرقیجات نشور نیاز به حجامت هم نیست

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
عزیزم من تجربه اولم نیست فقط ادرس دکتر خواستم مطمئنا خودم حواسم هست از هم دادم من ازینکار نتیجه گرفت ...

من قصد بی احترامی نداشتم با این اوضاع بیماری حتی اگر دکتر مبتلا و‌ناقل باشه واسه بچتون خدای نکرده گرون تموم میشه اگر میگید تجربه دارید و نتیجه گرفتید یا همون دکتر قبلی ببرید یا از کسی ک اطرافیانتون اینکارو کردن ادرس بپرسید بلکه ۲نفر بشناسنش انشالله سلامت باشه کوجولوتون

اول ازهمه ببرش یه زردی چک کن اگر بالابود با مشورت پزشک دستگاه ببر خونه ...مرتب شیرخودت وشیرخشک بهش ب ...

چک کردم اینکار یک روزه نتیجه میده اصلا نمیخوام طولانی بشه ک کارم ب دستگاهو اینا برسه سر دخترم همه کارارو انجام دادم من ب طب سنتی اعتقاد دارم چون همیشه نتیجه گرفتم

نمیتونم دست رو دست بزارم 

دست رو دست نزار راه های امن رو امتحان کن !!!!بچه دفع کنه رفع میشه بچه من ۲۰بود با شیرخشک و ۲روزدستگاه رفع شد!

نمیتونم دست رو دست بزارم 

میدونم منم‌کشیدم این درد زو.ولی توی این اوضاع خیلی خطرناکه.ب نظرم دسگاه بیارید کاملا الکلیش کنید ضد عفونی شه نوزاد رو بذارید توش.حجامت منم شنیدم‌ک‌جواب میده.ولی الان حیلی ترسناکه.اونم‌تهران ک‌میگن ۲/۳ مردم ناقلن😔😔😔

تیکر رسیدن به وزن ایده آلم .وزن اولیه ۸۰😑_ وزن فعلی ۵۶ _ هدف اول ۶۵ ✌ _ هدف دوم ۵۶✌ با قد ۱۶۸✌✌خدایا ممنونم ک کمکم کردی و ب وزن ایده آلم رسیدم.الهی شکر
میدونم منم‌کشیدم این درد زو.ولی توی این اوضاع خیلی خطرناکه.ب نظرم دسگاه بیارید کاملا الکلیش کنید ضد ...

عزیزم همه چی الان میتونه ناقل بیماری باشه حتی افراد داخل خانواده خاطره خوبی اصلا از دستگاه ندارم دو روزه خواب ندارم بخاطر این زردی لعنتی این دکتریم ک من میشناسم امروز صبح مطب بوده اما بعدازظر ک رفتیم نبود امیدوارم صبح بازم مطب باشه