2777
2789

من و همسرمم هم دقیقا علائم شما رو داشتیم پس ما هم کورنا گرفتیم.من از دوستام گرفتم و به شوهرمم دادم.بیچاره بیرون میرفت انقد رعایت میکرد نمیدونست کورنا تو خونه نشسته😁

تب و لرز و کوفتگی بدن.سه روز بعدش دلدرد و اسهال سه روزم این بعدم از دست دادن حس چشایی و بویایی خلاصه دو هته من در گیر بودم دو هفته هم شوهرم

در حالی که از اولین روزی که اعلام کردن خونه بودیم.سه روز فبلش دوستامو دیده بودم.انقد ادم بدشانس این همه تو خونه نشستیم و کورنارو هم گرفتیم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خواهر منم با بچه هاش گرفتن فعلا که خدارو شکر خوبن تب هم ندارن ولی ازمایش مثبته امشب حرف زدم گفت هیچی ...

وای چقد بد میدونی چون جو ترسناکی حاکمه ادم نا خواسته میترسه...‌خب الان چرا بستری نیستن..کدوم شهرین؟

هرکی امضامو دید یه صلوات واسه ارزوم بفرسته..😍الهی عاقبت به خیر شین
خواهر منم با بچه هاش گرفتن فعلا که خدارو شکر خوبن تب هم ندارن ولی ازمایش مثبته امشب حرف زدم گفت هیچی ...

درمانگاه رفته بودن یا بیمارستان ؟؟؟اخه میگن تا حالتون بد نشده بیمارستان نیاین 

وفاداری آدمهارو 'زمان  نشون میده نه 'زبان '...
وای چقد بد میدونی چون جو ترسناکی حاکمه ادم نا خواسته میترسه...‌خب الان چرا بستری نیستن..کدوم شهرین؟

اگه بیماری زمینه نداشته باشن،و تنگی نفس نداشته باشن بستری نمی‌خواد

مادر سه دسته گل  خدایا شکرت   
نرفتی تست بدی؟؟؟

تست کجا بودم عزیزم.رفتم دکتر عکس قفسه سینه نوشت.ترسیدم نداشته باشم برم اونجا بگیرم.تستش یه ملیون هزینشه.بعد شوهرم رفت عکس قفسه سینه گرفت گفتن این معلوم نمیکنه باید س تی اسکن بشی.دیگه اونم بیخیال شد.تو خونه خوددرمانی کردیم

اگه بیماری زمینه نداشته باشن،و تنگی نفس نداشته باشن بستری نمی‌خواد

خب اینا ک داروشو نساختن...اینایی ک حالشون خوبه با چی خوب میشن؟

هرکی امضامو دید یه صلوات واسه ارزوم بفرسته..😍الهی عاقبت به خیر شین