2821
2789
عنوان

سلام کمکک

79 بازدید | 9 پست

دندونم فک بالام عفونت کرده دردمیکنه عجیب،خرابه.بااین اوضاع بدبختانه نمیتونم دکتربرم.ژل بیحسی،اموکسی سیلین اینام خوردم تاثیرندار.تموم سرم فکم همه دردمیکنه .میترسم بمیرم

❤خدایاشکرت❤خدایاهمه مریضاروشفابده...هوای ماروهم داشته باش..نوکرتم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هیچ دردی بدتر از دندون درد نیس ..‌‌‌‌با هیچیم آروم نمیشه جز عصب کشیو کشیدن 

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭
اموکسیسیلین میخوری،مترونیدازول هم بخور هر هشت ساعت.

تاکی مثلاعفونتش خوب میشه؟!میترسم منوبکشه

تاکی مثلاعفونتش خوب میشه؟!میترسم منوبکشه

والا عزیزم،بچم وقتی دندونش عفونت میکنه دکتر شربت اموکسی سیلین و شربت مترونیدازول براش مینویسه خیلی زود سه روزه و کامل یه هفته آبسش خوب میشه.

انشالا هرچه زودتر خوب میشی،تو هر بیماری به خودت روحیه بده،زودتر جواب میگیری،نترس و خیلی ساده ببینش.قوی بودن از همه چی بهتره.

والا عزیزم،بچم وقتی دندونش عفونت میکنه دکتر شربت اموکسی سیلین و شربت مترونیدازول براش مینویسه خیلی ز ...

ابجی دستتون دردنکنه.دعاکنید.فداتون بشم.😘