1993mari مدیر عضویت: 1397/08/23 تعداد پست: 2300 عنوان طلاق | مشاهده متن کامل بحث + 619 بازدید | 66 پست بچه ها مهریمو گذاشتم اجرا حالا ک طلاق تا پایان سال ممنوع شده . یعنی دادگاهش کی میوفته ؟الانم ی هفتس خونه مامانمم انگار ن انگار حتی زنگ نزد ببینه کجام 😢چقدر سخته یکی توی دلمه 😍فرق داره با همه ♥️ 1398/12/25 | 01:38 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
١٩٩٦ عضویت: 1398/11/29 تعداد پست: 787 یه تصمیم عاقلانه بگیر و رو اون تصمیمت مصمم باش اینکه یه بار قهر کنی یه بار اشتی همش بچ ... بديش اينه نه كنارش كاملا حالم خوبه و خوشبختم ونه بدبختم، دوسشم دارم اما خيلى مشكلاتمون زيااد خانوادش همچي رو بغرنج كردن
anaraki عضویت: 1398/12/03 تعداد پست: 2945 اهااان همووون دردسرش زياد بوده...يلحظه قلبم وايساد گفتى ١٤تومن واس يه طلاق توافقى😐 بستگی به وکیلش داره عزیزم
barannniiiiiii888 عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 864 استاتر چندوقته باهم مشکل دارید اگه خواستی بگوکه چراکارتون به اینجا کشید؟
پاستیل_نوشابه عضویت: 1398/07/20 تعداد پست: 2027 بديش اينه نه كنارش كاملا حالم خوبه و خوشبختم ونه بدبختم، دوسشم دارم اما خيلى مشكلاتمون زيااد خانوادش ... از طرز حرف زدنت معلومه دوسش داری اگه دوسش داری بهش فرصت بده و خواسته هاتو بهش بگو اگه قبول کرد باهاش ادامه بده اگه نه راهتو بکش و برو خداجون مرسی که قراره به این زودیا زندگیمو عالی رقم بزنی مررررسسسسی ازت عاشقتم🙈💋
1993mari مدیر استارتر عضویت: 1397/08/23 تعداد پست: 2300 استاتر چندوقته باهم مشکل دارید اگه خواستی بگوکه چراکارتون به اینجا کشید؟ من ۱ سالی هست درگیرم . هم دست بزن داره هم هرزه میگه . معتادم هست . رفتم رو مهریه اقدام کردم دیگه بقیه کارا رفت واسه بعد عید یکی توی دلمه 😍فرق داره با همه ♥️
taytanik عضویت: 1398/11/22 تعداد پست: 250 واس ماهم از آبان ٩٧ تو كشمكشيم ولى خب همش آشتى ميكرديم قهر كامل نبوده اما الان ١هفتس كاملا قهريم و م ... سلام عزیزم منم الان عقدمو سه ماهه باشوهرم قهریم اولش طلاق طلاق میکرد منم مهریه گفتم الان سکوت کرده چقکار کنم دوسش دارم نمسخوام ازدیتش بدم ....کله شقه حرف هیشکی رو قبول نداره