2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا وقتی بچه هامون مهد نمی یان، باید شهریه بدن. مهد پسرم گفتن شهریه ی اسفند و فروردین رو واریز کنین! ...

ما هم گفتیم منم البته قبول ندارم ولی مدیر ما گفت هر چقدر از این طرف تعطیل شد خرداد و تیر اضافه میکنیم

چرا وقتی بچه هامون مهد نمی یان، باید شهریه بدن. مهد پسرم گفتن شهریه ی اسفند و فروردین رو واریز کنین! ...

والا من شنیدم ک باید نصف شهریه ب خانواده ها برگرده... در ضمن متاسفانه مهدا چون ک خصوصی ان هر کدوم تز خاص خودشونو میدن مثلا مهد ما اکثرا خانواده ها با مدیر تسویه کردن... حالا اگه اون قضیه نصف شهریه صحت داشته باشه... باید مدیر نصف شهریه رو برگردونه

ببخشید پسرم 3سالشه...از چند سالگی میتونم بفرستمش مهد؟

ما مردم نجیب*خوزستانی*حرمت داریم...ما مردم هشت سال دفاع مقدسیم.....خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
ای جان... اون وقتا گاهی از دست شیطنتاشون سوال پرسیدناشون کلافه میشم ولی الان دلم پرمیکشه😭😭😭

منم دلم میخواد مربی بشم فوق دیپلم تکنولوژی آموزشی دارم چیکار کنم؟

ببخشید پسرم 3سالشه...از چند سالگی میتونم بفرستمش مهد؟

ما یه پیش1داریم  یه پیش2

پیش یک از4سالگیه... اگر شرایطشو دارین و خودتون خیلی نمیتونین باهاش کار کنین خالی از لطف نیس ک از این سن بره

پیش دو ک در واقع همون امادگی قدیم و یکسال قبل از اول دبستانه یعنی 6سالگی و مهم تره و ب نظرم حتما باید هر بچه ای بره

خیلی از مهدا واسه رده زیر چهار سالم کلاس دارن ک من توصیه نمیکنم. 

منم دلم میخواد مربی بشم فوق دیپلم تکنولوژی آموزشی دارم چیکار کنم؟

یکم امسال سختگیری ها واسه مرتبط بودن رشته  و مدرک زیر لیسانس بیشتر شده ولی باز غیر ممکن نیس... تو شهرتون ببینین کجا جهاد دانشگاهی یا مرکز تحقیقات معلمان هس... این دوجا کلاساشو برگزار میکنن و مدرک میدن ک مرکز تحقیقات بهتره... تو شهر اصفهان ما این دوتا مرکزو داریم تو شهرای دیگه نمیدونم حالا ب این اسم هستن یا ن