2777
2789
عنوان

مشکل دوستمه

235 بازدید | 5 پست

شوهرش به گذشتش شک کرده این از چند تا همکار تعریف کرده شوهرش بهش شک کرده الان میگه از همکارات تعریف نکن .....ونسبت به گذشتش بد بین شده.میکه خودمو بزنم به اون راه.ادرس دانشگاه ومحل کار قبلیمو بهش بدم بره تحقیق البته شوهرش ادرسشو داره ولی میگه بگم برو تحقیق شک داری ویا مفصل بعد اینکه چند وقت گذشت باهاش صحبت کنم.من با سومی موافقم.در ضمن سوهرش راحت از کارهایی که در گذسته انجام داده صحبت کرده دوستم یک دوست پسر داشته همونو موقع اسنایی گفته حتی گفته چه رابطه ای داسته باهاش .شوهرش قبول کرده ازدواج کردن حالا میدونم دوستم زن نجیبیه خیلی ولی یک دفعه شک کرده 

دوستت چه خانومی که هنوز نمیدونه نباید از گذشتش دیگه حرفی به میون بیاره و یا از مردای دیگه تعریف کنه!!!!

اسمش سیاست و ظرافت و خرد هست باید سعی کنه در خودش پرورش بده مگر نه صد بار دیگه هم ازدواج کنه اوضاش بدتر نباشه بهتر نیست

دوستت چه خانومی که هنوز نمیدونه نباید از گذشتش دیگه حرفی به میون بیاره و یا از مردای دیگه تعریف کنه! ...

حالا یک اشتباهی انجام داده که تعریف کرده ولی نگفته من خوشم میامده گفته همکارم این ویژگی ها رو داشته شوهرش بعد سه سال ازدواج یکدفعه عصبانی شده

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چقد بده که تو گذشته هم دنبال آتو میگردن، بشینید زندگیتونو بکنید،مثلا ریختن تو گذشته، اگه با طرف به تفاهم میرسیدن و خوب بود که ازدواج میکردن،اگه گذشته تو زندگی الان طرف تأثیری نداره نباید پی شو گرفت، اصلا نباید از رابطه گذشته گفت 

چقد بده که تو گذشته هم دنبال آتو میگردن، بشینید زندگیتونو بکنید،مثلا ریختن تو گذشته، اگه با طرف به ت ...

والا دوستم اصلا اهل روابط باز وار این حرفها نبودو ولی شوهرش یک دفعه خیلی شک کرده به نظر من کارش صد در صد استباه .چون طرف کاری نکرده که بهش شک کنی مثلا گفته جای قبلیم همکارام این ویژگی ها رو داشته گفته تو خوشت میامده حتما ازشون.ولی این اصلا تو فکر ابن حرفا نبوده شوهره بریده دوخته واسه خودش