2777
2789
عنوان

حالت خفگی پیدا کردم

440 بازدید | 9 پست

حس میکنم نفسم به سختی میاد خیلی استرس کرونا رو دارم نمیدونم مال اونه یانه...ازدیروز قفسه سینم درد میکرد زنگ زدم اورژانس گفت ربطی به کرونا نداره حس میکنم یه چی ته گلوم راه نفسمو بسته

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

احتمالا به خاطر استرس زیاد معدت عصبی شده مال گاز معدته قرص دایمتیکون جویدنی بخور خوب میشی منم بعد از غذا اینجوری میشم حس خفگی بهم دس میده و کمی سرفه میکنم اما دایمتیکون که میخورم شروع میکنم عاروق زدن خوب میشم نترس کرونا نیست گاز معدته من پارسال هم اینجوری میشدم اینقدر خفه میشدم که میبردنم بیمارستان دستگاه اکسیژن بهم وصل میکردن همه دکتر هم رفتم فکر میکردم شاید مشکل از ریه ام باشه اما همه دکترا میگفتن ریه ات سالم سالمه مشکلی نداری آخرش مشخص شد این گاز معدم بوده خفم میکرده دایمتیکون خوردم خوب شدم الان دوباره سر این جریان کرونا اینقدر استرسی شدم که دوباره ناراحتی معده گرفتم دوباره برگشت