2789
عنوان

هفته33 😍😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 56 پست
عیب نداره خودتو ناراحت نکن من میخواستم سونوی وزن برم سونوها تعطیله اینم ی مصیبته😁

مرسی گلم از دلگرمیت

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب منم رفتم بیمارستان البته بیمارستان خصوصی بود ولی خلوت بود و اینو بگم نمی‌خوام بترسونمت فقط تجربه ...

من خفه میشم نمیتونم بیشتر از دو دقه سمت چپ بخوابم😢

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
وزن کوچولوت چنده؟؟

نرفتم هنو.

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
خب منم رفتم بیمارستان البته بیمارستان خصوصی بود ولی خلوت بود و اینو بگم نمی‌خوام بترسونمت فقط تجربه ...

خداروشکر گلم، نمیدونم بخدا چی کنم خدا کمکم کنه

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
چيكار كردى پس؟

هیچی شیافت زدم برطرف شد 

خداروشکر گلم، نمیدونم بخدا چی کنم خدا کمکم کنه

فقط استرس نداشته باش انشالله همه چی به خوبی پیش رفته تا حالا 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

گلم هنوز زوده منم نرفتم ماما گفت سی وسه هفته برای وزن جنین برید 

امپول میزنم واسه خونرسانی باید زودتر میرفتم ببینم وزنگیریش خوبه یا ن

ای وای نکنه هماتوم داری؟ بیمارستان خصوصی میرفتی برا سونو. تکون های نی نیت خوبه؟

نمیدونم والا تو سونوی انومالی ک حرفی از هماتوم نزدن.

اره خصوصی.

تکوناشم اوکیه

خدا رو شكر،همون پروژسترون؟

اره هر 12ساعت