2789
عنوان

هفته33 😍😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 56 پست
بخاطر کرونا، انقد استرس داشت طفلک برا رفتنم دیدم نمی ارزه برم ناراحتش کنم چون مجبور بودم برم بیمارست ...

چی از بچت واجب تره 

اون سونو برا وزن و سلامت بچت بوده

باید نکاتو رعایت میکردی میرفتی

نفسم هایلین💜

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ن طبیعی میخوام سزارین دوس ندارم

چکارایی میکنی برا زایمان ؟ پیاده روی میری؟

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
بخاطر کرونا، انقد استرس داشت طفلک برا رفتنم دیدم نمی ارزه برم ناراحتش کنم چون مجبور بودم برم بیمارست ...

عیب نداره خودتو ناراحت نکن من میخواستم سونوی وزن برم سونوها تعطیله اینم ی مصیبته😁

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
چی از بچت واجب تره  اون سونو برا وزن و سلامت بچت بوده باید نکاتو رعایت میکردی میرفتی

سلامتی خودم و بچه م از همه چیز واجبتره

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
ن طبیعی میخوام سزارین دوس ندارم

تو عکس منی من طبیعی نمیخاستم😁

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
بااین کرونا و قرنطینه والا میترسم از خونه برم بیرون پیاده روی نمیدونم چیکار کنم

منم قرنطینه م اما تو حیاطمون پیاده روی میکنم ورزشامم مرتب انجام میدم انشاالله خدا خودش کمک کنه همه مادرارو وقت زایمان

عیب نداره خودتو ناراحت نکن من میخواستم سونوی وزن برم سونوها تعطیله اینم ی مصیبته😁

منم دکترم چند هفتس مطبشو بسته. دقیقا شش هفتس ویزیت نشدم ۳۳ هفته هم هستم فکر میکنم باید سونو بشم ولی هم نمیشه رفت سونو هم باید چک بشیم😕

یه نیمچه نینجا 🥷🏻

گلم هنوز زوده منم نرفتم ماما گفت سی وسه هفته برای وزن جنین برید 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

خب منم رفتم بیمارستان البته بیمارستان خصوصی بود ولی خلوت بود

و اینو بگم نمی‌خوام بترسونمت فقط تجربه مو میگم

من سونو ۲۹ هفته و یک روز بودم رفتم واسه وزن و رشد و خون‌رسانی که متاسفانه مشکل جدی تو خون‌رسانی یکی از رگها بود و دکتر گفت باید دو هفته بعدش دوباره تکرار کنم حتی دکتر زنانمم گفت ممکنه بچه رو زود بدنیا بیاریم

فقط دکتر سونو که متخصص پریناتولوژی هست بهم گفت به دست چپ بخواب و دستیار دکتر زنانم که  ماما هست گفت آب زیاد بخور

خدا می‌دونه این دو هفته به من چه گذشت ...نمیگم برات 

ولی سونو ۳۱ هفته که رفتم گفت خدا شکر مشکل برطرف شده...

منم دکترم چند هفتس مطبشو بسته. دقیقا شش هفتس ویزیت نشدم ۳۳ هفته هم هستم فکر میکنم باید سونو بشم ولی ...

فک کن چن روز پیش خونریزی داشتم سونوهام تعطیل😐هفته ی 28