2777
2789
عنوان

صدای بچه همسایه

404 بازدید | 24 پست

دوستان خیلی دلم گرفته همسرم خابه بچه همسایمون توخونمه بامامان باباش بازی میکنن 😔حسادت نمیکنم امامنم دلم میخاداین روزارو،خداحکمتتوشکریکی همه چی داره 

تنهاییوغربت😔😔

خدا زودی دامنتو سبز کنه انشالله

با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

منم چند ماه اقدام بودم ولی خواهر شوهرم سر ماه عروسی کرد باردار شد دلم گرفت اما خدا بعد یک سال اقدام بهم نی نی داد

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

عزیزم از ته قلبم امیدوارم به خواستت برسی و خودت اینروزارو تجربه کنی

مشاور ورزشی،کاهش وزن و تغذیه سالم زیر نظر کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزشی.(مربی شنا،امادگی جسمانی،تی ار ایکس،ایروبیک،فیتنس،زومبا،ورزش های توپی)مامان دوقلوهای شیطون👨‍👩‍👧‍👧

ول کن بابا راحت برو بغل شوهرت بخواب ماها که داریم فقط بی اعصابیش واسمون مونده امشب سر گریه های دخترم با شوهرم دعوام شد و بااااز جدا خوابیدیم

سلام تو پیجم کلی مگنت🌈🦉🦋🍆🍓🥕 دسته کلید ⁦❤️⁩💛🌺🐁🐣ماگ🍭🍬🍫 با قیمت مناسب دارم به تمام شهرها هم پست میکنم😉😘arezookhamirchiniشماره واتس آپ ۰۹۳۶۱۸۳۲۲۷۱
ول کن بابا راحت برو بغل شوهرت بخواب ماها که داریم فقط بی اعصابیش واسمون مونده امشب سر گریه های دخترم ...

آخهههه آدم سر بچه با هم دعوا میکنن

سر تا ته بعضیاتونو بزنن از اول تا آخر فقط لفظین 😏
آخهههه آدم سر بچه با هم دعوا میکنن

خیلی موقع خواب گریه می‌کنه منم همش میگم چی میخوای آب میخوای غذا میخوای خیلی باهاش راه میام ولی همش میگه نه .شوهرم میگه تو محبت مادرانه نداری میزاری گریه کنه

سلام تو پیجم کلی مگنت🌈🦉🦋🍆🍓🥕 دسته کلید ⁦❤️⁩💛🌺🐁🐣ماگ🍭🍬🍫 با قیمت مناسب دارم به تمام شهرها هم پست میکنم😉😘arezookhamirchiniشماره واتس آپ ۰۹۳۶۱۸۳۲۲۷۱
خیلی موقع خواب گریه می‌کنه منم همش میگم چی میخوای آب میخوای غذا میخوای خیلی باهاش راه میام ولی همش م ...

بگو تو ک محبت پدرانه داری ی شبم تو جمع و جورش کن ! چند سالشه دخترت؟

سر تا ته بعضیاتونو بزنن از اول تا آخر فقط لفظین 😏