2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیمه زنان خانه دار بشو منم خودمو بیمه زنان خانه دار کردم

ماهی چقدر...چطوری باید اقدام کرد

واقعا امسال سال موشه🐭همه رفتیم تو سوراخ قایم شدیم وهی میخریم وانبار میکنیم ومیخوریم😁😁😁اگه کسی رو هم ببینیم فرار میکنیم🙄😁😁🐁🐀🐀🐀
ماهی 180 فکر میکنم ، راسش چون همسرم پرداخت میکنه قیمت دقیقشو نمیدونم اما همین حدوداس ، شرایطش هم فقط ...

چند ساله...یعنی چند ساله بعد باز نشسته میشی

واقعا امسال سال موشه🐭همه رفتیم تو سوراخ قایم شدیم وهی میخریم وانبار میکنیم ومیخوریم😁😁😁اگه کسی رو هم ببینیم فرار میکنیم🙄😁😁🐁🐀🐀🐀
بیمه زنان خانه دار بشو منم خودمو بیمه زنان خانه دار کردم

چطوری؟

کجا باید بریم؟

از اونایی که بدن نترس،چون میدونی چقد بدن،از اونایی که فکر میکنی خوبن بترس چون نمیدونی چقد بدن....!!!!!
چطوری؟ کجا باید بریم؟

بیمه تامین اجتماعی

من 7 درصد بیمه هستم یعنی درمان ندارم و بعد از خودم پول بیمه ام به کسی ارث نمیرسه . شما میتونین درمان و ایناهم بگیرین ولی من فقط حقوق بازنشستکی میخواستم

بیمه تامین اجتماعی من 7 درصد بیمه هستم یعنی درمان ندارم و بعد از خودم پول بیمه ام به کسی ارث نمیرسه ...

مدارک چی میخواد

یعنی برم بگم بیمه چی میخوام

بعد خانوادم چی؟

از اونایی که بدن نترس،چون میدونی چقد بدن،از اونایی که فکر میکنی خوبن بترس چون نمیدونی چقد بدن....!!!!!
مدارک چی میخواد یعنی برم بگم بیمه چی میخوام بعد خانوادم چی؟

مدارک اصل شناسنامه و کارت ملی و فکرررررر میکنم سند ازدواج و کپی هاشون و عکس

توی سایت تامین اجتماعی بیمه زنان خانه دار را پیدا کنین و مطالعه کنین همه چیز در موردش هست . بعدم اگر خواستین باید برین یکی از شعبه ها بیمه بشین

منظورتو از سوال دومت متوجه نشدم

مثلا من و همسرم بعد از سی سال هردومون حقوق بازنشستگی خواهیم داشت