اقای_مفتون مدیر عضویت: 1398/12/04 تعداد پست: 1673 عنوان 💙 به والله که جانانم تویی، تو! 👈🧕💜 | مشاهده متن کامل بحث + 1208 بازدید | 208 پست 🍁💗🍂💗🍂💗🍂💗🍁هوالحبیب به والله که جانانم تویی توبه سلطان عرب جانم تویی تو#بابا_طاهر 🍁💗🍂💗🍂💗🍂💗🍁 آقای مفتون تبریزی 1398/12/24 | 23:10 13 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ارغنون_خموش2 عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 1886 نازم به خرابات که اهلش اهل است.... نه واقعا قشنگه.انصافا. لطف دارید😂🤦🏻♀️ یک زمانی شاعری می کردم دیگه کنار گذاشتمش😕به قول شهریار چو زنم چو نای هر دم ز نوای شوق او دم که لسان غیب خوش تر بنوازد این نوا را همه شب در این امیدم که نسیم صبح گاهیبه پیام آشنایی بنوازد آشنا را ...
اقای_مفتون مدیر استارتر عضویت: 1398/12/04 تعداد پست: 1673 گاهی شرار شرم و گاهی شور شیدایی است این آتش از هر سر که برخیزد تماشایی است مگر لیلی کند درمان غمِ مجنونِ شیدا را ... آقای مفتون تبریزی
ارغنون_خموش2 عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 1886 گاهی شرار شرم و گاهی شور شیدایی است این آتش از هر سر که برخیزد تماشایی است همه هست آرزویم که ببینم از تو رویی چه زیان تو را که من هم برسم به ارزوییبه کسی جمال خود را ننموده ای که بینمهرکجا به هر زبانی بود از تو گفت و گویی
اقای_مفتون مدیر استارتر عضویت: 1398/12/04 تعداد پست: 1673 لطف دارید😂🤦🏻♀️ یک زمانی شاعری می کردم دیگه کنار گذاشتمش😕 به قول شهریار چو زنم چو نای هر ... عهههه لطفا طبعتان را کوک کنید و ادامه بدین.😊نه پیامی نه امید خبر نامه بریکیست از گمشده ی ما برساند خبری؟؟؟؟ 😕 آقای مفتون تبریزی
سایه۷۷ عضویت: 1398/07/24 تعداد پست: 310 نه حرف عقل بزن با کسی نه لاف جنونکه هر کجا خبری هست ادعایی نیست
ارغنون_خموش2 عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 1886 عهههه لطفا طبعتان را کوک کنید و ادامه بدین.😊 نه پیامی نه امید خبر نامه بری کیست از گمشده ی ما ... همه جا گشتم در این شهر تا که یابم تو را ای عشق نشانی از خود به من خسته رسان واقعا دوست دارم شعر بگم ولی حس میکنم اهنگ یا وزن شعر هام اشکال داره 😣
ارغنون_خموش2 عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 1886 نه حرف عقل بزن با کسی نه لاف جنون که هر کجا خبری هست ادعایی نیست ای مرغ سحر عشق ز پروانه بیاموز کان سوخته را جان شد و آواز نیامد این مدعیان در طلبش بی خبرانند کان را که خبر شد دگر آواز نیامد
سایه۷۷ عضویت: 1398/07/24 تعداد پست: 310 عهههه لطفا طبعتان را کوک کنید و ادامه بدین.😊 نه پیامی نه امید خبر نامه بری کیست از گمشده ی ما ... در خیالت گمشده اینقشه ای از قلب شکسته ام برایت پست خواهم کرد
اقای_مفتون مدیر استارتر عضویت: 1398/12/04 تعداد پست: 1673 نه حرف عقل بزن با کسی نه لاف جنون که هر کجا خبری هست ادعایی نیست 🌷 🌾 🌿مرا رازیست اندر دل به خون دیده پروردهولیکن با که گویم راز چون محرم نمیبینم#سعدی🌷 🌾 🌿 آقای مفتون تبریزی
اقای_مفتون مدیر استارتر عضویت: 1398/12/04 تعداد پست: 1673 همه جا گشتم در این شهر تا که یابم تو را ای عشق نشانی از خود به من خسته رسان واقعا دوست ... شعر محبوب من؛نیست در شهر نگاری که دل از ما ببرد...با کسی که ادبیات خونده مشورت کنید. آقای مفتون تبریزی
اقای_مفتون مدیر استارتر عضویت: 1398/12/04 تعداد پست: 1673 در خیالت گمشده ای نقشه ای از قلب شکسته ام برایت پست خواهم کرد خیالم از تو سرشار استخودت بیا تا پیوند دهم قلب شکسته ات را آقای مفتون تبریزی
سایه۷۷ عضویت: 1398/07/24 تعداد پست: 310 ای مرغ سحر عشق ز پروانه بیاموز کان سوخته را جان شد و آواز نیامد این مدعیان در طلبش بی ... دوباره خندیدی بهار دلم بال دراورد........کلاغ ها به کجا می روندنمیدانم
بهارینا عضویت: 1398/12/10 تعداد پست: 897 بسیار در دل آمد از اندیشهها و رفتنقشی که آن نمیرود از دل،نشانِ توستسعدی# نترس و غمگین مباش ، ما تو را نجات میدهیم (عنکبوت۳۲)
ارغنون_خموش2 عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 1886 شعر محبوب من؛ نیست در شهر نگاری که دل از ما ببرد... با کسی که ادبیات خونده مشورت کنید. درسته مرسی😃 اگه وقت شد نشانش از کسی پرس که خبر دارد 😂
سایه۷۷ عضویت: 1398/07/24 تعداد پست: 310 خیالم از تو سرشار است خودت بیا تا پیوند دهم قلب شکسته ات را بشارت کیمیاگرت که به دستم رسیداز لبم تا همیشه شبم میبوسمت