2821
2789
عنوان

زیتون پروده

64 بازدید | 7 پست

لطفا یه نفر که به تهیه زیتون پرورده وارده برام توضیح بده 

پخت هم نیاز داره ؟ 

ممنون میشم

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

کسی بلد نیست؟

خانمهای شمالی !!!!!!!

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

من شمالی نیستم ولی مامانم درست میکرد اینجوری خیلی خوشمزه میشد،گردو کوبیده شده،رب انار،سیر کوبیده شده،کمی اب انار و دونه انار کم برای خوشگلیش بیشتر،خود شمالی ها سبزی معطر محلی میریزن اگه اشتباه نکنم اسمش چوچاق باید باشه،ما سبزی نمیزنیم😉

اها پخت نمیخاد

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من شمالی نیستم ولی مامانم درست میکرد اینجوری خیلی خوشمزه میشد،گردو کوبیده شده،رب انار،سیر کوبیده شده ...

من شمالی هستم این دوستمون دستورش رو درست گفت اگه دوست داری کمی گلپر و کمی نعناع خشک و اب انار هم میتونی بهش بزنی نمک نمیخواد 

من شمالی نیستم ولی مامانم درست میکرد اینجوری خیلی خوشمزه میشد،گردو کوبیده شده،رب انار،سیر کوبیده شده ...

سبزیشم این دوستمون درست گفت در صورت نداشتن چوچاق میتونی نعناع خشک بزنی اول سس گردوش رو درست کن بعد زیتون رو توش بریز نوش جون 

سبزیشم این دوستمون درست گفت در صورت نداشتن چوچاق میتونی نعناع خشک بزنی اول سس گردوش رو درست کن بعد ز ...

😉😉😉

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

من شمالی نیستم ولیون مامانم درست میکرد اینجوری خیلی خوشمزه میشد،گردو کوبیده شده،رب انار،سیر کوبیده شده ...

یک دنیا ممنون💞

من شمالی هستم این دوستمون دستورش رو درست گفت اگه دوست داری کمی گلپر و کمی نعناع خشک و اب انار ...

ممنونم عزیزم لطف کردی💞

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 17 ساعت پیش
2791
2779
2792