2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 45 پست
خودشم اینو میگه اما خیلی سخته  همش یهو میزنم زیر گریه

گریه هاتو توی تنهایی بکن 

به نظرم بهش نشون بده که دوباره بهش اعتماد کردی وگرنه وقتی ببینه که ازت همش حرف میشنوه و آش نخورده و دهن سوخته اس خدایی نکرده میره سراغش 

میدونم این حرفایی که زدم خیلی عمل کردن بهش سخته ولی اگه زندگیت رو دوس داری تلاش کن که دوباره اعتماد بینتون ساخته بشه

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه خیانت شوهر من این بود که اون هرزه گفته بود میخوام دوست پسر سابقمو حرص بدم که بیاد جلو،شوهر الاع ...

خوشبخالت در حد اونا بود 

این با زن شوهر دار دوست بود دیگه راحت بودن 😖

منم 1000کیلومتر دورم من بچه ندارم یعنی الان شوهرت بازم خیانت میکنه

بهش بگو حتما ی چیزی به اسمت کنه،بچه دار نشو زود،

نمیدونم،اصلا دیگه برام مهم نیست،الان دست ی نفر رو هم بگیره بیاره خونه برام مهم نیست،در حالیکه خیانتش از سر خریتش بوده نه هوا و هوس،اما همه وجود منو داغون کرد.

خوشبخالت در حد اونا بود  این با زن شوهر دار دوست بود دیگه راحت بودن 😖

هر کسی ظرفیتش در ی حده،،بخدا خوشبحالت نداره،حاضر بودم بمیرم اما همچین چیزی نبینم ازش،من باورش داشتم،همه چیمو گرفت با کارش

کاش خیانت شوهر منم از نادونی می‌بود نه هواهوس

چ فرقی میکنه،وقتی قراره داغون شی داغون میشی،وقتی اشتباهشو قبول نمیکنه و همه حرفی بهت بزنه و بگه به تو چه،

فعلا قرار به طلاق توافقی گذاشتیم تا بعد عید ببینیم چی میشه

تا چیزی بنامم نکنه نمیمونم،چون بار اولش نبود

انشالله خدا خوب جواب اینارو بده من که دعا میکنم اون ژنه با شوهرم خیر نبینن بدترین بلاها بیاد سراغشون

اون ژنه اصلا خجالت نمی‌کشی دو سال از شوهرم بزرگترها بچه 7ساله داره انشالله کل زندگیش از دست بده 

این اصلا عادلانه نیس من عمری عذاب بکشم اون خیالش راحت که زندگیش خوبه اصلا انصاف خدا نیس😔😔😔

انشالله خدا خوب جواب اینارو بده من که دعا میکنم اون ژنه با شوهرم خیر نبینن بدترین بلاها بیاد سراغشون ...

خدای جای حق نشسته،من انقدر بدبختم میترسم به خونوادم و اطرافیام بگم شوهرم خیانت کرده،بخدا اون بمن میگه خراب.

میگه نمیدونید این چه جور زنیه،باورت میشه.

گذاشتم طلاق بگیرم به احتمال زیاد اونوقت دستشو رو میکنم

خدای جای حق نشسته،من انقدر بدبختم میترسم به خونوادم و اطرافیام بگم شوهرم خیانت کرده،بخدا اون بمن میگ ...

کدوم شهری؟

به خانوادت بگو خب اگه مخای طلاق بگیری

منکه اصلا نگفتم بخاطر ابرو خودش گفتم بعد که خوب بشه بی ابرویش میمونه 

کدوم شهری؟ به خانوادت بگو خب اگه مخای طلاق بگیری منکه اصلا نگفتم بخاطر ابرو خودش گفتم بعد که خوب ب ...

نمیدونم،بزار بمونه تو شرمندگیش،

یا نمیگم به کسی یا اگه بگم به همه فک و فامیلشم میگم.

فعلاصبر میکنم شاید بتونم توافقی چیزهای بیشتری ازش بگیرم