2777
2789
عنوان

خیانت

322 بازدید | 45 پست

سلام

من 8ماه میشه از اینکه شوهرم اعتراف کرد خیانت کرده و آزمون هاست ببخشمش و فرصت بهش بدم 

منم بهش فرصت دادم

اما اصلا نمیتونم فراموش کنم 

همش گریه میکنم خودم عذاب میدم

نفرین میکنم اون زنیکه که بازندگیم این کار کرد و الان خوش وخرمه

نمی‌دونم چیکار کنم خسته شدم از اینکه همش میترسم باز شوهرم مثل قبل بشه 

خیانت جنسی یا در حد کمتر

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیانت جنسی یا در حد کمتر

نه جنسی ازقبل ازدواج بوده ولی بعد ازدواج زنه تهدید کرده که اگه نباشی بامن به زنت میگم و زندگیت خراب میکنم اما بعد دوسال ازادواج گفت خودش

نه جنسی ازقبل ازدواج بوده ولی بعد ازدواج زنه تهدید کرده که اگه نباشی بامن به زنت میگم و زندگیت خراب ...

ولش کن اگر تکرار نکرد دیگه، خودتو اذیت نکن ،سخته ولی ممکنه

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

اصلا نمیتونم عادی باشم  همش تیکه میندازم بهش

اگه میخوای به روش بیاری همش ، اسمش بخشش نمیشه 

کارت اشتباه نباید به روش بیاری دائم قبحش میریزه

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

ببين گلم خيانت هم من تجربشم نداشتم ولي تجربه عشق مسخره و شكست خورده رو داشتم 

فك كنم اين دوتا شبيه به هم باشن، از ذهن ادم پاك نميشه ولي ميشه به مرور  با كمك يه سري چيزا تو دلت جاشو به احساس خوب و جديد و تازه بده. 

پس جدا ميگم همونجور كه هميشه بعد از عشق ميگيم دنيا هنوز به كار خودش ادامه ميده و ميگيم ببلند شو و به خودت بيا و دوره عزاداريت رو تموم كن، الان به نظرم بايد به خيانت هم همينجور بگي و عمل كني. همونطور كه بعد از شكست عشقي هم تنها خودتي كه به خودت ميتوني كمك كني اينجا هم همونه. ماها ميتونيم بهت تسلي بديم فقط