2777
2789
عنوان

دعای نادعلی❤

1407 بازدید | 11 پست

دوستان کسی از دعای نادعلی برای تسخیر قلب شخصی نتیجه گرفته؟؟ اگه نتیجه گرفتین بگین و همچنین طریقه خوندنش رو

و اگه دعا و ذکر قوی دیگه ای رو میشناسین بهم بگین تا عمر دارم دعاتون خواهم کرد❤💛❤

من از دعای نادعلی کلی حاجت گرفتم اما برای این مورد استفاده نکردم

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینجوریه که پنج شب که فرداش جمعس 14 تا نادعلی با 100 صلوات بنیت اون فرد میخونی 

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 
من از دعای نادعلی کلی حاجت گرفتم اما برای این مورد استفاده نکردم

ای جانم عزیزم❤ من میخوام در این مورد بخونم متن و معنیش رو خوندم خیلی آرامش میده ب آدم دعام کن ک برآورده بشه حاجتم..

چجوری عزیزم ؟؟چند تا میخوندی؟؟

اول معنیش رو بخون که بدونی داری چی میخونی

بعد به نیت هر حاجتی ۷مرتبه پشت سر هم

و برای حاجت مالی، بعد از نماز صبح بلافاصله و بدون صحبت کردن ۹مرتبه

ان شاءالله حاجت روا بشی 

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
ای جانم عزیزم❤ من میخوام در این مورد بخونم متن و معنیش رو خوندم خیلی آرامش میده ب آدم دعام کن ک برآو ...

بله واقعا معنیش عالیه

من خیلی حالم خوب میشه وقتی میخونم

ان شاءالله شما هم به خواستت  به خیروخوشی برسی