2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه تا به حال کاری کرده؟

نه اما وقتی عقد کردیم دقیقا همون هفته اول عکسای قدیمیش با دوست دختراشو دیدم...پاک کردمشون و گفت ک تا تو هستی دیگه ب هیچکی نگاه نمیکنم اما همش اون عکسا جلو چشممه

آفرین انقدر منفی فکر کن تا آخر اتفاق بیفته😒

گلومون مونده زیر چاقوی کند روزگار....نه میبره نه ول میکنه!!!!! بیشعوری اگه درد داشت بازم یه عده ای مسکن میخوردن به کارشون ادامه میدادن......... هر چی رو که گفتیم خدا نصیب نکنه فول اچ دی نظاره گرش بودیم!!!
نه اما وقتی عقد کردیم دقیقا همون هفته اول عکسای قدیمیش با دوست دختراشو دیدم...پاک کردمشون و گفت ک تا ...

پس بهتر بری مشاوره چون ممکنه زندگیت رو به خطر بندازی...اون مال گذشته بوده و ربطی به حال نداره

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

عزیزم منم نسبت به کسی که میخوامش چندین سال چنین حسی داشتم و متاسفانه از بس به خودم تلقین کردم چنین اتفاقی افتاد

بخاطر همین بهت پیشنهاد میکنم ذهنیتتو عوض کنی

به این صورت که اعتماد بنفستو بالاببر

ما خانمها دلمون میخواد بهترین باشیم 

سعی کن بهترین بشی به ویژگی های خوبت فکر کن 

و اینکه تمام وجودتو برا مردت نزار 

خیلی اشتباه بزرگیه که ماها تمام احساساتمونا برا عشقمون میزاریم

یکمم بفکر خودت باش یه حرفه ی جدید یاد بگیر 

یا مثلا کتاب بخون

در روز برا رسیدگی به موهات یا پوستت وقت بزار 

هرکاری میتونی بکن تا ذهنیتت عوض بشه

و اینم یادت باشه همیشه تو مسیر درست زندگیت باش کسی که لایقت باشه کنارت میمونه و کسی ام که نا لایقه کنار گزاشته میشه

منم اينجورى بودم ما نامزديم،ينى هر دفعه انلاين ميشد من بداخلاق ميشدم مشاورم رفتم گفت هر موقع شوهرتو رو تخت در حال تلمبه زدن ديدي بعد شروع كن به غصه خوردن😂🤦‍♀️ سعى كردم روزاى قبل عقد يادم بيارم كه چقدر خواستنى ام خوشگلم چيزى كم ندارم كه بخواد بمن خيانت كنه يادم اوردم چقد ناز منو خريده تا زنش شدم تهشم به اين نتيجه رسيدم با اين افكار خودمو دارم اذيت ميكنم پوست و اعصابمو بهم ميريزم و از طرفى اين حس دارم بهش القا ميكنم كه تو خيلى خوبى من همش نگرانم از دستت بدم يوقت بپرى پس دارم اعتماد به نفس كاذب بهش ميدم و خودمو بى عزت نفس ميكنم و جذابيت خودمو از بين ميبرم، و به اين باور خودمو رسوندم كه من انقدر خوبم كه اينكارو بكنه ام من حذفش ميكنم و ادماى بهترى براى من هست و زندگيمم ادامه داره