2789
عنوان

داروخانه

234 بازدید | 20 پست

رفتم داروخانه چون داروی میگرنم تموم شده بود باید می‌خریدم.ما خونمون وسط بازار عمده فروشا هستش.چشمتون روز بد نبینه ملت ریخته بودن تو خیابون انگار که کرونا هنوز اینجا ظهور نکرده  دم در  فروشگاه صف کشیده بودن آجیل فروشیا قیامت بود.مردم یجوری داشتن خرید میکردم که انگار قراره قحطی بشه   همچین پا تند کردم بیام سریع خونه که نزدیک بود بیوفته تو جوب.خرید مایحتاج ضروری قابل هضم هستش ولی خرید آجیل و شیرینی و تخمه که دیگه واجب نیستش  

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وای چه بد  خدا رحم کنه. منم پسرم مریض شده رفته بودم دارو بخرم یه نفر فقط تو داروخانه بود فقط. ...

نه ماسک برای مریض هاست افراد عادی فقط جای شلوغ

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 
وای چه بد  خدا رحم کنه. منم پسرم مریض شده رفته بودم دارو بخرم یه نفر فقط تو داروخانه بود فقط. ...

نگران نباش.مردم چسبیده بودن تو مغازه ها به هم ماسک و دستکش تک و توک داشتن.دستاشون رو میزدن به آجیل ها و حبوبات های مغازه  

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
نه ماسک برای مریض هاست افراد عادی فقط جای شلوغ

اصلا شلوغ نبود تو خیابون هم هیچ کس نبود خللللللللوت.

شربت خریدم زود پنج دقیقه ای اومدم خونه.

دستتم دستکش داشت ب صورتم هم نزدم.چندین باااااار دستام رو با آب دااااغ شستم.

خیلی ناراحت شدم ماسک نداشتم

خیلی نگران شدم یه وقت مریض نشن 

نگران نباش این ماسک های معمولی زدن و نزدنش فرقی نداره و میگن فقط بیمارها ماسک بزنن

اصلا شلوغ نبود تو خیابون هم هیچ کس نبود خللللللللوت. شربت خریدم زود پنج دقیقه ای اومدم خونه. دستتم ...

عزیزم الکی نگرانی 

هیچی نشده

مطمئن باش

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 

خدایا من بیشتر از کرونا از اینا میترسم😫😫😫😫میدونم حالا حالا بیخیال نمیشه 

چـادرِ مـن نـه بـرای نشـان دادن فقـر در سریـال هـای کشـورم است … نـه لبـاس متهمـان ِ دادگـاه و زنـدان هـا … چـادر مـن تـاج بنـدگـی مـن است … سنـد زهـرایی بـودنـم را امضــا میکنـد …!
توکل بخدا اومدم خیلی ناراحت شدم. بعد از چندین هفته از خونه رفتم بیرون چون پسرم مریض بود حال نداشت اص ...

عشقم من باردارم میرم بیرون فقط دستکش میپوشم چون تو ماشین شوهرم پیاده نمیشم

ماسکم نمیزنم چون دستام تمیز نیس ممکنه هی ماسک رو بخوام بالا پایین کنم بدتر الودگی منتقل کنم داخل

پس ماسک برای انسان مریض که سرفه و عطسه داره لازمه فقط نه افراد سالم

اصلا نگران نباش

خدا سلامتی به خودت و خانواده ات بده

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ