2821
2789
عنوان

جنسیت جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 70 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کله پاچه چیه من حلقه انجام دادم اولی دختر دوتای بعدی پسر برا شوهرم هم مث ماله من شد اولی دختره اینم ...

خوب انجام دادیم دختر شد

مشتاقانه منتظرتم عزیز دلم😍خدا نگهدارت باشه
خوب انجام دادیم دختر شد

خب دختره دیگه حرکتش چطور بود فقط یکه بار تکون خورد تعداد بچه نشون نداد 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

ادرار صبح ناشتا تو یه لیوان یه بار مصرف توش یه سوزن چرخ  خیاطی بندازاگه تا فرادا صبحش زنگ زد دخ ...

تو۶ هفته هم میشه انجام داد؟

سوزنش حتما بایدماله چرخ خیاطی باشه؟

خوشبختی یعنی خانوادمون ۴ نفره شده😍😍😍

این یکم توضیح میدین من بچه دو تا دارم بچه هم نمیخوام دیگه ولی خدا میدونه شاید بعدا شد منم بکنم بارادار نیستم میشه؟

اینجیمه اورگیم بختمیز قارادا اولسا کفنیمیز آغ اولاجاخ🌹🌹
ممنونم انجام میدم

اینو دیگه نشنیدم من با حلقه برا همه انجام دادم درست بود حتی برا داداش وزنداداشم که بچه ندارن اصلا تکون نخورد 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

به چپو راست میرفت مال جاریم مستقیم میرفت که گفتیم پسر پسر شد

مشتاقانه منتظرتم عزیز دلم😍خدا نگهدارت باشه
تو۶ هفته هم میشه انجام داد؟ سوزنش حتما بایدماله چرخ خیاطی باشه؟

اره میشه از هفته های اول کرد اره حتما خیاطی باشه منم از مادر بزرگم‌ شنیدم چون اردار دختر اسیدی هست زنگ میزنه سوزن من یه بار با سوزن معمولی کردم غلط ج داد

این یکم توضیح میدین من بچه دو تا دارم بچه هم نمیخوام دیگه ولی خدا میدونه شاید بعدا شد منم بکنم باراد ...

اره من برا دخترم انجام دادم ربطی به بارداری نداره حتی برا مرداهم می تونید انجام بدین  بچه هات چین دوتایی که داری ببین اگه حرکت کرد وایستاد باز حرکت کرد ووایستاد دیگه تکون نخورد یعنی همین دوتاست ولی اگه بعد مکث کوتاه دوباره شروع کرد تکون خوردن یعنی بازم بچه هست 

اره من برا دخترم انجام دادم ربطی به بارداری نداره حتی برا مرداهم می تونید انجام بدین  بچه هات چ ...

چیکار کنم میشه برام توضیح بدی زنجیر با حلقه خودم 

به چپو راست میرفت مال جاریم مستقیم میرفت که گفتیم پسر پسر شد

پس دختره شک نکن