2777
2789
عنوان

جنسیت جنین

457 بازدید | 70 پست

به نظرتون نی نی چیه بچه ها ۱۱ هفته ۴ روز که معلوم نبود هفته ۱۴ هم معلوم‌نشد باز خیلی دلم میخواد دختر باشه بند نافشم با پاش گرفته معلوم نشد😔

مشتاقانه منتظرتم عزیز دلم😍خدا نگهدارت باشه

چرا ۱۴ هفته دوباره رفتی 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

بلد نیستم ولی به نظرم دختر

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

اسی جون تبریک میگم ان شالله تنش سالم وبه موقع وشادی ب دنیابیاد ان شالله که هرچی میخوای خدابهت بده  برای مامنتظران دعاکن

😍😘  پسرگلم قدمت مبارک توعشق من وبابایی😘
وای خدا جون😍😍 دعا کن منم این صحنه رو ببینم عزیزکم ان‌شاالله که سالمه دختر و پسر هردو شیرینه

مرسی عزیزم انشاالله به زودی زودی صاحب یه نی نی خوشگل میشی

مشتاقانه منتظرتم عزیز دلم😍خدا نگهدارت باشه