آینازsb مدیر استارتر عضویت: 1396/12/22 تعداد پست: 4276 عنوان چرم دوزی 47 بازدید | 6 پست بچها کسی چرم دوزی وارده یه الگو کیف یک طرفه زنانه ساده میخوام...تازه وسایلش رو خریدم با این وضعیت دیگه نمیتونم الگو سفارش بدم یا برم بخرم اگه کسی داره ممنون میشم عکس بزاره...توی اینترنتم هرچی گشتم نبود یا فروشی بود 1398/12/24 | 17:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یاسکبود۱۳ عضویت: 1398/12/19 تعداد پست: 8081 مگه الگو فروشی هست؟؟منم میخام خدای مهربونم از اینکه این همه دوسم داری ازت ممنونم😘
آینازsb مدیر استارتر عضویت: 1396/12/22 تعداد پست: 4276 مگه الگو فروشی هست؟؟ منم میخام نمیدونم من تازه وارد اینکار شدم...ظاهرا از کتابفروشی ها باید خرید که دیگه الان نمیشه حایی رفت
یاسکبود۱۳ عضویت: 1398/12/19 تعداد پست: 8081 نمیدونم من تازه وارد اینکار شدم...ظاهرا از کتابفروشی ها باید خرید که دیگه الان نمیشه حایی رفت واقعا کتابفروشی ها داره؟؟اره اوضاع هرروز بدتر میشه خدا رحم کنه بهمونمن کیفهای بازار نمی پسندم دوس دارم خودم مدل مدنظرم بدوزم ولی الگو ندارموسایلش چی هست؟گرونه؟؟ خدای مهربونم از اینکه این همه دوسم داری ازت ممنونم😘
آینازsb مدیر استارتر عضویت: 1396/12/22 تعداد پست: 4276 واقعا کتابفروشی ها داره؟؟ اره اوضاع هرروز بدتر میشه خدا رحم کنه بهمون من کیفهای بازار نمی پسندم دو ... وسایل مختلف داره مال من برا شروع ۸۰ شد برا اینکه مدل مورد نظر رو بعدا بسازیم فکر کنن اول باید از یه الگو های اسون شروع کنیم تا بعد
یاسکبود۱۳ عضویت: 1398/12/19 تعداد پست: 8081 وسایل مختلف داره مال من برا شروع ۸۰ شد برا اینکه مدل مورد نظر رو بعدا بسازیم فکر کنن اول باید از یه ... برای فروش میخوای یادبگیری؟؟من برا خودم میخام بعد اون چرمیها با دست زشت نمیشن؟خب کلاسش بعدکرونا برو خدای مهربونم از اینکه این همه دوسم داری ازت ممنونم😘
آینازsb مدیر استارتر عضویت: 1396/12/22 تعداد پست: 4276 برای فروش میخوای یادبگیری؟؟ من برا خودم میخام بعد اون چرمیها با دست زشت نمیشن؟ خب کلاسش بعدکرونا ب ... نه برا خودم میخ ام .اموزشش هست تو نت