2777
2789
عنوان

لباسشویی کندی

51201 بازدید | 67 پست

دوستان عزیزم هرکی این مارک لباسشویی رو خو دش یا اطرافانش داره نظرشو بگه خیلی برام مهمه😙😙ممنونم

میشه برای سلامتی و عاقبت به خیری و طول عمر مامان و بابا و خانوادم یک صلوات بفرستین.ممنونم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دارم راضی نیستم . صداش زیاده  عینهو هواپیما .

فقط مشکل صدا داره یا چیزایه دیگه؟چند ساله خریدین؟

میشه برای سلامتی و عاقبت به خیری و طول عمر مامان و بابا و خانوادم یک صلوات بفرستین.ممنونم.
کی خریدی؟من کلی تحقیق کردم گفتن الجی تقلبی شده سامسونگم خوب نیست.پاکشوما خوبه که کندی رو همون پاکشوم ...

منم مامانم برام رفته خریده خودم باهاشون نبودم دقیقا همین حرفو بهش زدن حالا خودم گفتم یه تحقیق بکنم اگر خوب نبود عوضش کنم حالا نظر شما چیه؟

من دارم کندی ۱۱/۵ کیلو خیلی ازش راضی ام

ستاره جون شما تعریفشو شنیدی خریدی یا شانسی خریدی خوب دراومد؟؟

منم مامانم برام رفته خریده خودم باهاشون نبودم دقیقا همین حرفو بهش زدن حالا خودم گفتم یه تحقیق بکنم ا ...

والا منم کلی تحقیق کردم مدل ۷ کیلویی فضاییشو خریدم قیمتشم از الجی بیشتر بود همه میگفتن این بهتره.تو دیجیکالاهم نظرات خوب نوشته بودن.با سامسونگ و الجی و... مقایسه کردم دیدم بهتره الان که استفاده نکردم.خداکنه خوب باشه

ستاره جون شما تعریفشو شنیدی خریدی یا شانسی خریدی خوب دراومد؟؟

والا من شوهرم تو کار لوازم خانگی هست واسه همین کندی گرفتیم خیلیم خوبه اصلا صدا نداره حتی روی دور خشک کن هم که میره یه ذره صدا ازش درنمیاد