2777
2789
عنوان

جوش هورمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 46 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم اصن دکتر نرفتم ولی دکتر پوست گفت هورمونات بهم ریخته از نوع جوشام فهمید و محلشون زیر گونه و چ ...

دکتر هم اگه خاستی بری باید بری پیش زنان و زایمان

مشکلات هورمونی خیلی بده ،داروهایی هم ک دکتر زنان میده بیشتر رو اعصاب اثر میزاره 

تا کرونا حل میشه خودتا ببند به زرشک و زعفران و رازیانه

بعد حتما برو دکتر

من عفونت معده دارم تازه فهمیدم جوش صورتم برای اینه ردش میمونه سیاه وقهوه ایی میشه

انشالله زودتر خوب شی دوستم معدتون ک خوب بشه پوستتونم خوب میشه مطمین باشین

تاب تاب عباااسی ....... خدا خستم از بااازی ........ دنیا چ قد تابم داااد..... کاشکی منو بندااازی🥺🥺🥺
ظاهرا تولید هورمون استروژن رو بالا میبره،برای اعصاب هم خیلی خوبه،کمک به تنظیم هورمونها میکنه شما مش ...

نه عزیزم.همینجوری مصرف میکنم

ماآرزوهامون حبس ابدخورده....💔
انشالله زودتر خوب شی دوستم معدتون ک خوب بشه پوستتونم خوب میشه مطمین باشین

دارم عرق زنیان میخورم الان یه هفتس درد روده ومعده ندارم خداروشکر.قبل این عرق درد داشتم

من ک کرم میزنم روش نبینمشون میبینم گریه میکنم متنفرم از جوش من اصلا جوش نمیزدم ازوقتی پریود شدم و نا ...

منم به درد شما دچارم دقیقا بخاطر عقب انداختن، الان قرص میخورم ولی بازم میزنم وسط سیکل و وقتی میخوام بشم، ولی نه به شدت قبل خداروشکر

هیچ‌اتفاقی‌اتفاقی‌اتفاق‌نمی‌افتد:)
نه عزیزم.همینجوری مصرف میکنم

خدا رو شکر 🤩

عهههه

پس حتما تاثیر داره😍😍😍

منم داروی اعصاب مصرف کردم هورمونام بهم ریخت

شما اعصابتون چجوریه؟ خونسرد هستین؟

امیدم اینه ک با مصرف اینا مشکل اعصاب و هورمونم حل بشه😣😣

دکتر رفتی؟ اونی ک گفتی به چی ربط داره؟اگه درمان شم دیگه جوش نمیزنم ینی دراین حد 

من اول دکتر غدد رفتم ازمایش دادم ی سری دارو خوردم بهتر شد و تعدادشون خیلی کمتر

بعد رفتم دکتر پوست جوشای زیر پوستی و خودش برام دراورد اوناییم ک رو بود قرص داد و کرم 

دو س ماه خوردم خیلی بهتر شدم 

دوباره رفتم دکتر پوستم باز بهم دارو جدید داد الان فقط ی کوووچولو جاشون مونده ک اونم ی دونه کرم میزنم

تاب تاب عباااسی ....... خدا خستم از بااازی ........ دنیا چ قد تابم داااد..... کاشکی منو بندااازی🥺🥺🥺
شما چی میزدی ب پوستت؟ من و مادرم خیلی پوستمون نازکه مثه سی دی زود خراش میوفته ولی بعد از مصرف داروه ...

من کترل و ترتنوعین   وسری دوم پانژل     من سری دوم ترتنوعین سرخود زدم پوستم داغون شد جوری ک پوست بسته بود نصفه صورتم رفت ی دکتر لایه برداره شدید داد پوسته هام ریخت ولی صورتم ب شدت سوخت بعد پوستم کدر شد رفتم دکتر خودم پانژل داد واسه کل صورتم اوکی شد مث ایینه متاسفانه الان تو پریودم شدم پر جوش  اره واسه جای جوش معرفی کن چی بزنم ولی خیلی قوی نباشه مث این ترتنوعینه داغونم کنه

دارم عرق زنیان میخورم الان یه هفتس درد روده ومعده ندارم خداروشکر.قبل این عرق درد داشتم

خداروشکر 

خدا رو شکر 🤩 عهههه پس حتما تاثیر داره😍😍😍 منم داروی اعصاب مصرف کردم هورمونام بهم ریخت شما اعص ...

من اعصابم خوبه بد نیس.خونسردنیستم زیادحرص میخورم.ولی دمنشون زیادمیخورم.چای سیب وبه گل محمدی دم میکنم زعفرون دم میکنم.گل گاو زبان هم دم کن بخور