2777
2789
عنوان

جوش هورمونی

466 بازدید | 46 پست

بچه ها من صورتم پرجوش شده هورمونیه  پریودم 12روز عقب افتاده بود   الان ک نمیتونم برم درمان چ کار کنم جوشام جاش نمونه واونایی ک جاش مونده بره     ولی واسع جوشام چ کار کنم برن الان محلول دستساز جوش دارم و سکالیفت اون 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکم تحمل کنین کرونا بره برین دکتر پوست هیچ کس ب اندازه ی دکتر پوست نمیتونه کمکتون کنه

من خودم کلی جوش داشتم با قرص و کرم خوب شدم 

تاب تاب عباااسی ....... خدا خستم از بااازی ........ دنیا چ قد تابم داااد..... کاشکی منو بندااازی🥺🥺🥺
یکم تحمل کنین کرونا بره برین دکتر پوست هیچ کس ب اندازه ی دکتر پوست نمیتونه کمکتون کنه من خودم کلی ج ...

اره منم دوبار رفتم ولی پوست نازک میشه  زیادی بری پوست اصلیتو ازدست میدی 

یکم تحمل کنین کرونا بره برین دکتر پوست هیچ کس ب اندازه ی دکتر پوست نمیتونه کمکتون کنه من خودم کلی ج ...

من عفونت معده دارم تازه فهمیدم جوش صورتم برای اینه ردش میمونه سیاه وقهوه ایی میشه

ماآرزوهامون حبس ابدخورده....💔
ایناچ تاثیری داره من مصرف زعفرونم بالاست زرشک هم همینطور

ظاهرا تولید هورمون استروژن رو بالا میبره،برای اعصاب هم خیلی خوبه،کمک به تنظیم هورمونها میکنه

شما مشکل تنبلی تخمدان دارین؟

اره منم دوبار رفتم ولی پوست نازک میشه  زیادی بری پوست اصلیتو ازدست میدی

شما چی میزدی ب پوستت؟

من و مادرم خیلی پوستمون نازکه مثه سی دی زود خراش میوفته ولی بعد از مصرف داروهام اصلن تغییر بدی نکرد 

اسم داروهامو یادم نیس ولی اگ خواستی واسه جای جوش ی چیزی بگم بگیری اون واسه من خیلی خوب بود

تاب تاب عباااسی ....... خدا خستم از بااازی ........ دنیا چ قد تابم داااد..... کاشکی منو بندااازی🥺🥺🥺
نمیدونم اصن دکتر نرفتم ولی دکتر پوست گفت هورمونات بهم ریخته از نوع جوشام فهمید و محلشون زیر گونه و چ ...

مال منم همونجا بود