2821
2789
عنوان

مسافرت عید

601 بازدید | 64 پست

من مسافرت نمیرم.

فقط نگران اینم بقیه هم همین تصمیمو دارن یا ن

بیان حقیقتو بگیم ببینیم امیدی هس ب خونه موندن دیگه شوهرا هم سرکار نمیرن

ببینیم امیدی هست امار مریضی بیاد پایین یا بدتر میشه

تعداد رای : 69
نظرسنجی
میرم مسافرت
1
1%
نمیرم مسافرت
19
27%
شاید برم شایدم نرم
1
1%
ب هیچ وجه نمیرم
48
69%
براسلامتی دخترم،همسرم و خودم یک صلوات بفرستین لطفا  

ما که داریم میریم شمال

من از روئیدن خار بر سر دیوار دانستم  که ناکس ؛ کس نمی گردد از این بالا نشینی ها......... من از افتادن سوسن به روی خاک دانستم  که کس ؛  ناکس نمی گردد از این افتان و خیزان ها

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اونی که زده میرم کیه؟😬

عشـــــــق                                                       یعنی جز خدارو بیخیال!!!                                                🌸 🌸 🌸 🌸 🌸 🌸                                         (تنها کسی که اگه با یه شاخه گل به خونه بره ، مؤاخذه می شه، كودك گل فروش سر چهار راهه  )     

مادرشوهرم اینا شمالن زورم به شوهرم نمیرسه هر چی میگم نریم امیدوارم قرنطینه کنن شمال رو ببندن که نریم اون مادرشوهر بیشعورم زنگ میزنه به شوهرم میگه دروغه بیاین نمیدونم چرا کرونا نمیگیره

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

چرا اخه؟؟؟

چرا نریم ?

از کرونا نمیترسم_

من از روئیدن خار بر سر دیوار دانستم  که ناکس ؛ کس نمی گردد از این بالا نشینی ها......... من از افتادن سوسن به روی خاک دانستم  که کس ؛  ناکس نمی گردد از این افتان و خیزان ها
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز