2777
2789
چرا دارم ،سینه هام یکم سنگینه حتی میرم دوش‌بگیرم آب دوش‌اذیتشون میکنه ،همیشه هم ضعف دارم و گشنمه، گا ...

همین*

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من...وین حرف معما نه تو خوانی و نه من...هست در پس پرده گفتگوی من و تو ...چون پرده درافتد نه تو مانی و نه من

من خودم الان درحال اقدامم روزای تخمک گذاریمه دیروز سه بار رابطه داشتیم بار سوم دیگه یکم اذیت شدم امروز یکم با شامپو بچه و جوش شیرین خودمو شستم و با سشوار خشک کردم خداروشکر بهتر شدم برام دعا کنین خدا بهم ی نی نی سالم بده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا دارم ،سینه هام یکم سنگینه حتی میرم دوش‌بگیرم آب دوش‌اذیتشون میکنه ،همیشه هم ضعف دارم و گشنمه، گا ...

این چ حرفیه خدابزرگه انشاالله ک خیلی زود بیای بهمون خبر حاملگیتو بدی😍

منم سه دوره این داروهارومصرف کردم فولیکول بالغ هم داشتم ولی نگرفت،البته مال من سقط هم میشدن ولی من نمیدونستم،ان شاالله که شمابارداری عزیزم 

این چ حرفیه خدابزرگه انشاالله ک خیلی زود بیای بهمون خبر حاملگیتو بدی😍

بله درسته خدا که خیلی بزرگه...ممنونم عزیزم❤❤ انشالله همه منتظرا به خواسته دلشون برسن

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من...وین حرف معما نه تو خوانی و نه من...هست در پس پرده گفتگوی من و تو ...چون پرده درافتد نه تو مانی و نه من
منم سه دوره این داروهارومصرف کردم فولیکول بالغ هم داشتم ولی نگرفت،البته مال من سقط هم میشدن ولی من ن ...

منم نمیدونم ماه قبل سقط کردم یا نه آخه با یه هفته تاخیر پریود شدم و بعدم خونریزیم خیلی شدید بود و درد زیادیم داشتم ولی تا برم دکتر این کرونا لعنتی اومد نشد که برم دکتر...این قرصارو هم دکترم با واتس آپ برام تجویز کرد با دیدن آزمایشات و سونوم چون دکتر از اقواممونه

منم نمیدونم ماه قبل سقط کردم یا نه آخه با یه هفته تاخیر پریود شدم و بعدم خونریزیم خیلی شدید بود و در ...

منم منتظرم تابعدتعطیلات برم دکتر،ان شاالله که هردومون این ماه جواب بگیریم

من اقدامم ۲ فروردین موعدمه‌...ولی پشیمون شدم ک اقدام کردم...همش دارم دعا میکنم ک نگیره....چون بااین وضعیت کرونا حتی یه ازمایش ساده هم نمیشه رفت....بازم توکل به خدا

برای واقعی شدن تیکرم صلوات میفرستین دوستای عزیزم🥰
چن سالتونه شما؟چن وقته برای بارداری اقدام کردین

۲۷..یک سال و۳ماه

منم منتظرم تابعدتعطیلات برم دکتر،ان شاالله که هردومون این ماه جواب بگیریم

ان شالله