2777
2789
عنوان

دارم سکته میکنم

213 بازدید | 14 پست

نکنه بچم طوریش شه...دستم بشکنه که اون کوفتیو شستم..

تو تاپیک قبلیمم گفتم که جلد بیسکوئیتو شستم توشم خیس شد یکم ولی میگن اینجوری بدتر شده میکروب رفته توش خیلی استرس گرفتم دست و پام یخ کرده

بذار تو ماهیتابه یکم گرم شه بده بخوره.نگران نباش

سفارشات نمدی پذیرفته میشود🥰🥰...اگر نمیتوانی فرق بین خوب و بد را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است و هیچ ربطی به دین و مذهب ندارد😏چهارمین کاربریم مبارک

وا عزیزم‌اصلا شاید بیسکوییت آلوده نبوده. بد به دلت راه نده . بعدم شستی بعیر میدونم اون آب که رفته توش کثیف باشه حتی

تا جای کسی قرار نگرفتی قضاوتش نکن که اگر کنی جاش قرار میگیری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بیست تا از این شکلات سبز های نعنایی فرمند خریدم.همشون با دقت شستم،کمی  آب گرم بود. با دقت خشکشون کردم.با دقت اومدم بازش کردم تا همشونو بذارم تو یه جعبه و کاوراشونو بندازم بره..بعضی هاشون مشکوک بودن چون شکلات آب شده بود یا نمیدونم چی...همشونو انداختم دور 😢😢😢انقدر هم هوس شکلات کرده بودم که نگو

از جملات قصار :"هر جا که روی آسمان همین رنگ است" !!                   من به آسمونش کاری ندارم ، به زمینش کار دارم 😳
کاش منم مینداختم دود ولی بچم همون لحظه برداشت خورد

انشالله چیزی نیست.سیستم بدنی بچه ها خیلی محکم و قویه.نگران نباش

از جملات قصار :"هر جا که روی آسمان همین رنگ است" !!                   من به آسمونش کاری ندارم ، به زمینش کار دارم 😳

هیچی نمیشه.بخوای اینجوری فکر کنی نباید کلا نفس هم بکشیم.بیخیال.شیر گرم کن بده بهش هیچیش نمیشه

سفارشات نمدی پذیرفته میشود🥰🥰...اگر نمیتوانی فرق بین خوب و بد را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است و هیچ ربطی به دین و مذهب ندارد😏چهارمین کاربریم مبارک