2777
2789
عنوان

علایم سرفه در سرطان ریه

14683 بازدید | 26 پست

دوستان خدای نکرده کسایی ک تو نردیکاشون تجربه سرطان ریه داشتن .سرفه هاشون چجوریه؟؟ پدر من سرف مداون ندارن تک سرفه میکنن .ولی مایعات میخورن میوففته تو گلوشون وسرفه میکنن.. خستگی وبی جونی دارن زیاد...امروز عکس ریشو انداخت یه جوری بود ؟ خیلی میترسم.الانم ک دکتر نیست زیاد

خودت ک نمیتونی از روعکس چیزی بگی عزیزم نگران نباش چیزی نیس مادرشوهره منم مشکوک بود تازه سرفه خونی داش تنفس سخت اما شکره خدا سرطان نبود

چشمت ب امضام افتاد برا شفای مامانم صلوات میفرسی💔🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالله که بلا دوره عزیزم و مشکلی براشون پیش نمیاد. پسرعمه ی چهل ساله ام دچار این بیماری شده. ناحیه پشت و کمرش درد شدید داشت و مثلا از پله ها که میخواست بره بالا دچار ضعف می شد و نفس نفس می زد. این شد که اصرار کردن بره دکتر و بیما یش تشخیص داده شد. خیلی نگرانش هستم و همواره شفای کاملش رو از خداوند بزرگ خواستارم.

مادر من سرطان ریه داست . اوایل سرفه هاش عادی بود فکر میکردیم حساسیته . بعد اواخرش سرفه هاش از ته ریه هاش صداش در میومد . سرفه های وحشتناک که ادم عادی ازین سرفه ها نمیکنه . خیلی حالمو بد کردی یادم افتاد . دارم گریه میکنم 😭😭😭😭😭😭

دکتر رفتن ؟ بله متاسفانه سیگارهم میکشن .. 

نمیدونم امروز گفت بیمارستانم گفت حالم بده😭خیلی میترسم کردنا یا سرطان ریه😭😭یا معده. نمیدونم چشه. خودم قرار بود بعد کرونا ببرمش دکترو ازمایش

انشالله که بلا دوره عزیزم و مشکلی براشون پیش نمیاد. پسرعمه ی چهل ساله ام دچار این بیماری شده. ناحیه ...

ایشون هم بدنشون خیلی ضعیف شده همش میخان بشینن و کشش نداره بدنشون..و تک سرفه میکنن و جدیدا مایعات میوفته تو گلوش وب سرفه میوفتههه