ی چیزی واسم سواله اینکه شما به دعا گرفتن و طلسم اعتقاد دارین درسته واقعا؟من با کسی که میخواستم ازدواج کنم فالگیر بهم گفت خواهرش واسش دعا گرفته که مثل موم توی دستش باشه و مهر و محبتش نسبت بهت کم شه البته اینم بگم که خواهر ازش ماهیانه پول میگرفت واسه ی کار ساده منو هم که دید اصلا نیومد با هم حرف بزنیم ی جوری انگار از من خوشش نیومد
محاله بری پیش فالگیر و نگه طلسم داری . و بعضا به یکی نسبت میده و آدم ها رو به هم بدبین می کنه
به خاطر سوظن استغفار کنید
آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین. به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد. بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم. خیلی زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن. دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع. اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟ انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.
طلسم واقعیت دازه ولی قرار نیس حرف هز فالگیری رو گوش بدی چون اول اخر حرفشون اینه که برات دعا گرفتن بابد باطلش کنی در ثانی شما که زن داداشش محسوب نمیشی که باهات انس بگیره باید داداشش خودش بخواد و بگه زن ایندمه تا باهاتون صمیمی بشه و اط بابت اینکه داداشش از ابجیش حمایت میکنه باید خوشحال بود چون میفهمی در اینده بزا شما هم خرج خواهد کرد داداش ابجیش رو حمایت نکنه کیو حمایت کنه
اینا دلیل طلسم گرفتن نمیشه طلسم گرفتن کار هر آدمی نیست محاله بری پیش فالگیر و نگه طلسم ...
نمیدونم خیلی شک کردم اخه فالگیر نمیدونست خواهر داره حروف اسم خواهرش هم نمیدونست ولی باز با این حال من جدی نگرفتم حتی گفت دعا بهت بدم هفت قفل محبت به طرفت میزنه منم گفتم دعا ی تو از تقدیر و خواسته ی خدا بالاتر نیست نمیخوام!
خیلی چیزی نگفت ی چیزایی میگفت که همه فالگیرا میگن یعنی خیلی کلی بعد گفت چون اخر ۹۸ هست و من سالیانه فال میگم چیزی تا اخر سال نمونده نمیتونم بهت چیزی بگم😐😐