2777
2789
عنوان

مولتی ویتامین

125 بازدید | 12 پست

کیاتوبارداری نخوردن من دکتربرام نوشته نمیخام بخورم طوریه؟تغذیم خوبه وزنم انومالی گف خوبه

گر نگهدار من آنست که من میدانم                                           شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من مجردم عزبزم

ولی پزشک علمش از شما قطعا تو این زمینه بیشتره

درسته؟

مصرف کنید

بدنتون تقوبت میشه

بعد زایمان قطعا ریزش مو کمتر،خرابی دندان کمتر،و افتادگی پوست کمتری در انتظارتونه

چرا نمیخوای بخوری؟تغذیه الان اونقدر کامل نیس که همه نیاز بدن خودت وبچه رو فراهم کنه مخصوصا هر‌چی به ماهای اخر میرسی رشد بچه زیاد میشه ویتامین به بدن خودت کم میشه 

‏ناعادلانه بودن دنیا اونجا خیلی به چشم میاد که ما مجبوریم همینجوری پله های ترقی رو طی بکنیم تا تازه برسیم به پله ای که بعضیا اونجا به دنیا اومده بودن.....‏جبر جغرافیایی خیلی موضوع عجیبیه,تو برای یه موضوعی که دست خودت نبوده تاوانی رو میدی که اصلاً حقت نیست......

برا وزن نی نی خیلی خوبه من هفته ای دو تا میخوردم مولتی ویتامین بارداری خارجیشو گرفته بودم

مادربودن حس عجیب و غریبی است💜. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.❤️👶🤱اااااارررری اینگونه است مادربودن... 😍من فقط عاشق اینم ک عمری از خدا بگیرم اینقدر زنده بمونم تا ب جای تو بمیررررم.. 
برا وزن نی نی خیلی خوبه من هفته ای دو تا میخوردم مولتی ویتامین بارداری خارجیشو گرفته بودم

از ماه چندشروع کردین ب مصرف؟

من احتمالا زیاد از دو ماه دیگه ک میشم۷ماه مصرف کنم

وقتی دکترت گفته بخور باید بخوری.بعدشایدم الان عوارضشو نبینی ولی در دراز مدت حتما پشیمون میشی.دلیلت چیه که نمیخوای بخوری؟

زیبایی یه خانوم به شعور،شخصیت،حیا وطرزحرف زدنشه بقیش با یه دسمال مرطوب پاک میشه!!!!