سلام خانوما مامانمیه ارث در حد ۱۵ تومن گیرش اومده بابامن بازنشستگی داره نه بیمه میخاست بده طلا که برا پیری کوریش الان بخره بهتره؟
من یک زنم از جنس شما همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76
من یک زنم از جنس شما همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76
هر روز طلارو چک کن داره ارزون میشه بزار خوب که ارزون شد بعددیدی اولین روزی که گرون شد یعنی د ...
النگو میخاد بخره چه جور النگو بخره که مناسب درارد پاش مدل براش مهم نیست قصدش پس اندازه
هر روز طلارو چک کن داره ارزون میشه بزار خوب که ارزون شد بعددیدی اولین روزی که گرون شد یعنی د ...
ازکجا چک میکنیت؟
اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍
من باشم میخرم ببین حتما بدون اجرت بخره ها و حتما النگو چون اجرتش کمه قشنگ ۶ تا میشه مبارکش با ...
قربونت برم ایشالله نصیب شمامبشه