2777
2789
عنوان

خرید طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 35 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره طلا اومده پایین البته 15 تومن چیزی نمیشه ها 

میدونم اما چکارش کنه بنده خدا 

من یک زنم از جنس شما  همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76
هر روز طلارو چک کن داره ارزون میشه  بزار خوب که ارزون شد بعددیدی اولین روزی که گرون شد یعنی د ...

مشکل اینه تو سایت و لحظه ای مایین هست ولی رو تابلو یه عدد دلخوا بالاتر میزنن 

💖
هر روز طلارو چک کن داره ارزون میشه  بزار خوب که ارزون شد بعددیدی اولین روزی که گرون شد یعنی د ...

النگو میخاد بخره چه جور النگو بخره که مناسب درارد پاش مدل براش مهم نیست قصدش پس اندازه 

من یک زنم از جنس شما  همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76

ازکجا چک میکنیت؟

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍

کلا طلا توی بلند مدت سود داره

اگه مامانت میخواد بخره و نگه داره خوبه

اما میخواد بخره و چندماه دیگه بفروشه فایده نداره خریدنش

🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸
النگو میخاد بخره چه جور النگو بخره که مناسب درارد پاش مدل براش مهم نیست قصدش پس اندازه 

ما یه گروه داریم به نرخ خام میفروشه 

گروه تلگرام شهرتونو پیدا کن به نرخ خام یا ۷هزار بالای خام میفروشن بخر

💖
من باشم میخرم ببین حتما بدون اجرت بخره ها و حتما النگو چون اجرتش کمه  قشنگ ۶ تا میشه مبارکش با ...

قربونت برم ایشالله نصیب شمام‌بشه