2777
2789

من یه کلیپ دیدم که یه گروه رفته بودن برای مثلاً بررسی کرونا بعد افراد محله زنگ زدن پلیس اومدن بردنشون. جنوبی بودن فکر کنم. 

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اومدن زنگ زدن گفتن برای ضد عفونی راه پله و تب سنج اومدیم، ترسیدم درو باز نکردم.  خونه تنهام، ا ...

وااای خداروشکر باز نکردی اتفاقا اخبار میگف ک خیلی حواستونو جمع کنید 

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
خداکنه امروزم پایین باشه🙏🙏

انشالله🙏

بسیار دعا کنید،دعا تقدیر را تغییر میدهد.درلحظه میتوان زندگی جدید را تجربه کرد،درهر لحظه میتوان مسیر سرنوشت را تغییر داد.گاهی عالم بالا عالم پایین را تغییر میدهد،گاهی هم عالم پایین  عالم بالا را.....دعا کیمیاست
امار کرج دیروز خوب بود فقط۶ مبتلایجدید واقعا اکثرا رعایت میکنن

منم با ماشین یه سر رفتم ،سمت شاه عباسی که همیشه این موقع سال قیامت و غلغله بود ،هیچکس نبود خیلی خلوت بود خدا خیرشون بده مردمی که رعایت میکنن

💚 به امید خدا در تاریخ 9/9/99 💚اتفاقای خوبی برام می افته💚💃
امار کرج دیروز خوب بود فقط۶ مبتلایجدید واقعا اکثرا رعایت میکنن

آره خداکنه از بین بره این ویروس لعنتی.

من کرج تنهام خیلی میترسم 

دائما  یکسان  نباشد  حال  دوران  غم مخور
من یه کلیپ دیدم که یه گروه رفته بودن برای مثلاً بررسی کرونا بعد افراد محله زنگ زدن پلیس اومدن بردنشو ...

وای پناه بر خدا 😕

منم با ماشین یه سر رفتم ،سمت شاه عباسی که همیشه این موقع سال قیامت و غلغله بود ،هیچکس نبود خیلی خلوت ...

ادم خجالت میکشه بره بیرون  

بسیار دعا کنید،دعا تقدیر را تغییر میدهد.درلحظه میتوان زندگی جدید را تجربه کرد،درهر لحظه میتوان مسیر سرنوشت را تغییر داد.گاهی عالم بالا عالم پایین را تغییر میدهد،گاهی هم عالم پایین  عالم بالا را.....دعا کیمیاست
دقیقا ،احساس شرمندگی داشتم🤕🤕

دور از جون عزیزم 

من که خودمو حبس کردم تو خونه فقط دیشب خیلی دلم گرفته بود با ماشین شوهرم رفتیم یه دور زدیم اصلا پیاده هم نشدیم و برگشتیم خونه